Uutiset
Katso kuvat!

Hurja kuontalo! Duudsonien HP Parviainen ajoi hiuksensa pois, alta paljastui lisää näyttäviä tatuointeja - kuvat!

30.06.2020 14:05

Duudsoneista tutusta Hannu-Pekka ”HP” Parviaisesta, 38, paljastui uusia puolia, kun kolme Duudsonia julkaisi Instagramissa uusia kuvia yhteiseltä veneretkeltään.

Siinä hänen hiuskarvansa olivat tyystin kadonneet ja niiden alta paljastui lisää tatuointeja. 

Lue lisää: Nyt on härski veto! Duudsoneiden HP:n hillitön versio supersuositusta tyynyhaasteesta – sukka kolmannessa jalassa! 

HP on paljasti ottaneensa päätatuoinnit viime vuoden helmikuussa, jolloin hän näytti ne ensimmäistä kertaa Duudsonien YouTube-tilillä. 

Tila loppuu

HP ei ole arastellut ihotaiteensa esittelemistä aikaisemminkaan, kuten lähes kokonaan musteella värjätyn komistuksen paidattomista otoksista huomaa. Nyt kuitenkin näyttäisi siltä, että miehellä alkaa loppumaan kehosta tila uusille leimoille. 

Ohimoilta lähtevä tatuointi näyttäisi kiertävän lähes HP:n otsalla. Sillä hän saa varmasti piilotettua monia aikuisia miehiä pelottavaa pakenevaa hiusrajaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#portofseinäjoki ⚓ Good times! #dudesons

A post shared by Jarppi Dudeson (@jarppidudeson) on

Kokoontuminen vesillä

Duudsonien nelihenkisestä porukasta melkein kaikki olivat kerääntyneet veneilemään Seinäjoelle. Kuvista päätellen paikalta puuttui vain Jarno Laasala, 40, joka heidän tv-uransa alkuvuosina viihtyikin enemmän kameran takana. 

Lue lisää: Hui, karu video: Duudsonien Jarppi Leppälä puukotti itseään vahingossa reiteen - "Ei oo häävi olla kätevä!"

Kuvista päätellen ruorimieheksi valikoitui seinähullu veijari Jukka Hildén, 39, joka tarkkaavaisesti tähystelee turvallisia vesiä. Jukan katse on hyvin keskittyneen ja rauhallisen oloinen, mikä ei ole täysin tavallista ylivilkkaasti vipeltävälle Duudsonille.

Veneen perässä koreilee myös hieman epätyypillinen ankkuri, kun Jarno ”Jarppi” Leppälän, 40, isokokoinen tatuointi pistää silmään otoksen keskipisteenä.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good times. ❤💎

A post shared by HP Parviainen (@hpdudeson) on

Vieläkin vetreänä

HP:n ketteryys on säilynyt vuosien varrella hyvin ennallaan. Kokeneen lumilautailuharrastajan karvaton kallo kiiltää tuoreella videolla, jossa hän hyppää trampoliinilta tuplavoltin vaahtomuoviin.

Videon lopulla kuuluu Jarpin nauru kovaan ääneen, kun HP yrittää nousta ylös vaahtopalojen keskellä. 

- Pyöri se, HP naurahtaa hieman yllättyneen kuuloisena.


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!