Huorittelua ja haukkumista! Sofia Hult sotketaan muihin kohukaunottariin – ”Nainen tuli huutamaan pää punaisena, miten kehtaan pettää Jari-Matti Latvalaa!”

Uutiset | 07.07.2020 06:03

Hottikset-sarjasta julkisuuteen noussut ja vuonna 2017 sukupuolensa korjauttanut Juha Immonen on nykyisin näyttävä 33-vuotias Sofia Hult.

Julkisuus on tuonut mukanaan sekä ihailijoita että vihaajia. Sofia kertoo saavansa viestejä jopa kirjeitse kotiin kannettuna.

– En osaa suhtautua miesten seksiviesteihin kunnolla.  En tietenkään halua olla seinäruusu, mutta en seksiobjektikaan, Sofia kertoo.
– En osaa suhtautua miesten seksiviesteihin kunnolla.  En tietenkään halua olla seinäruusu, mutta en seksiobjektikaan, Sofia kertoo.

 

Lue myös: Sukupuolensa korjauttanut Sofia Hult hukkuu seksiviesteihin: Pitsalaatikon kansissa ehdotuksia!

Myös naiset ovat Sofiaa kohtaa rivoja ja törkeitä.

– Sain eräältä keski-ikäiseltä rouvalta Facebookissa huoritteluviestin. Hän pyysi perään anteeksi, koska sanojensa mukaan viesti olikin tarkoitettu sille toiselle Sofialle.

– Kerran laivalla eräs nainen tuli huutamaan pää punaisena, miten kehtaan pettää Jari-Matti Latvalaa. On se kumma, kun ei omat haukkumiset riitä, saan jo muidenkin naisten haukut niskaani, Sofia hymähtää.

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!