Katso videot!

Huomasitko? Cheek näyttelee suojattinsa Lukas Leonin tuoreella musiikkivideolla!

Uutiset | 05.04.2019 16:55

Suomen menestyneimmän rap-artistin eli Cheekin lopettamisesta on ehtinyt kulua vasta reilu puoli vuotta. Cheekin viimeinen konsertti järjestettiin viime vuoden elokuussa Lahden Mäkimontussa. 

Jo ennen lopettamistaan Cheekin jalanjäljille nousi uusi tulokas. Lukas Leon on Cheekin eli Jare Tiihosen Liiga Music -levy-yhtiön ensimmäinen artistikiinnitys. Sittemmin Lukas on jo julkaissut ensimmäisen albuminsa SIMBA. Sen suosituimmaksi kappaleeksi nousi XTC, jota on kuunneltu pelkästään Spotifyssa yli 10 miljoonaa kertaa. 

Lue lisää: Cheekin rajattomalla itseluottamuksella varustettu artistilupaus uhoaa nousevansa räppikuninkaaksi – Elastiselta jääkylmä kuitti: ”Ei ole mitään valtaistuinta”

cheek ja lukas leon

Kappaleella vierailevat Etta sekä Cheek. Nyt jo pidemmän aikaa hiljaiseloa viettänyt ex-räppäri vilahtaa Lukaksen tuoreella musiikkivideolla. Lukaksen ja Etan Rooma-kappale ja sen musiikkivideo julkaistiin tänään.

Cheek on videolla pienessä roolissa, jossa hän keskustelee Lukaksen kanssa baaritiskillä. Kohtauksen päätteeksi oppi-isä -ja poika iskevät kättä päälle. Muuten Lukaksen rinnalla nähdään Etta, jolla on laulamisen lisäksi myös riimittely hallussa. 


 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!