Hunks-tähti Ville Erolan 9-vuotias kummityttö sairastaa syöpää - Kiian hoidot lopetettiin

Uutiset | 13.07.2017 19:16

Scandinavian Hunks -tanssiryhmästä tuttu Ville Erola haluaa viettää kaikki mahdolliset hetket parantumattomasti sairaan kummityttönsä kanssa.

Villen kummityttö, 9-vuotias Kiia sairastaa neuroblastoomaa, joka on hermokudoksesta lähtöisin oleva kasvain. Sairaus on aivokasvainten jälkeen yleisin kiinteä syöpä lapsilla, ja se todetaan useimmiten hieman ennen kahden vuoden ikää. Näin oli myös Kiian kohdalla. Vuosia kestäneen taistelun jälkeen Kiian hoidot päätettiin lopettaa pari viikkoa sitten.

Ville Erola haluaa vaalia jokaista mahdollista hetkeä kummityttönsä kanssa, ja hän on tehnyt erilaisia retkiä Kiian ja tämän pikkusisaren kanssa.

− Päätimme käydä Tykkimäellä pari päivää sitten, ja sieltä suuntasimme mökillemme uimaan ja saunomaan. Seuraavana aamuna lähdimme Ideaparkiin, koska siellä on sisähuvipuisto Funpark. Meillä oli oikein mukavat pari päivää; söimme hyvin, nauroimme ja ennen kaikkea vietimme yhteistä aikaa, Ville kertoi Seiskalle.

 

”Herään itkuuni”

Kummitytön menettäminen on Villelle raskas asia, eikä tilannetta

− Vaikka kuinka haluan tuoda iloa ja hymyä hänen jäljellä olevaan elämäänsä, niin koko ajan tiedän, mikä tilanne on ja mihin kaikki on menossa. Huomaan ajattelevani asiaa paljon ja tuijottelen tyhjyyteen. Ei Kiian tilanne ole tietenkään koko ajan mielessä. Elämässä on paljon hyviäkin asioita. Olen positiivinen ihminen, mikä varmasti auttaa tässä tilanteessa.

Vaikka Ville haluaa pysyä positiivisena, on hän huomannut käsittelevänsä asiaa nukkuessaan.

− Herään välillä siihen, että itken. En oikeastaan koskaan muista näkemiäni unia, mutta herään itkuuni ja tyynyni on aivan märkä.

 

Kiian unelma toteutuu

Hyväntekeväisyystyöstään tunnettu, Linnan juhliinkin kutsuttu Brother Christmas auttoi Kiiaa toteuttamaan hänen haaveensa, eli päästää New Yorkiin näkemään Vapaudenpatsas. Brother Christmas kertoi Kiian haaveesta Facebookissa, ja matka oli käytännön järjestelyjä vaille valmis alle vuorokaudessa.

Matka on tarkoitus toteuttaa heinä-elokuun vaihteessa.

− Hienoa, että Kiialle saatiin järjestettyä matka. Se varmasti yhdistää heidän koko perhettään vaikeana hetkenä. Myös äitini eli Kiian ja hänen sisarensa isoäiti pääsee matkalle mukaan.

Ville olisi itsekin halunnut kummityttönsä tärkeälle matkalle, mutta töiden takia hänen on oltava Suomessa.

− Tom of Finland -musikaalille saatiin pari näytöstä Tampereelle, ja ne ovat elokuun alkupuolella. En pysty perumaan osallistumistani, koska olen ainoa omassa roolissani. Vietän aikaa tyttöjen kanssa ennen matkaa ja sen jälkeen.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!