fbq
Uutiset
23.05.2019 18:48
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Pasi Murto
Jucci Hellström
Hunks-Jucci aikoi tosissaan Gladiaattoreihin - vakava tapaturma romutti haaveet: "Oli tämä aika masentava juttu"
Uutiset
23.05.2019 18:48
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Pasi Murto

Seiska tapasi Hunks-komistus Jucci Hellströmin Helsingissä, perinteikkään Storyville-ravintolan  kutsuvierastilaisuudessa. Yksityiselämästään vaitonainen Jucci paljasti, että hän tapailee naishenkilöä, muttei halunnut avata suhdetilannettaan tarkemmin. Sen sijaan hän kertoi, että on ollut pitkään sairauslomalla.

- Olkapää meni sijoiltaan, rinta leikattiin. Se katkesi koko rinta(lihas). Gladiaattorit jäi kesken, tai siis ei päästy edes alkuun.

Jucci ei voi kertoa kaikkea Gladiaattorit-diilistään sopimusteknisistä syistä, mutta hän paljastaa olleensa eräänlaisella boot-campilla ohjelmaan liittyen. Ei ollut silti varmaa, että Jucci olisi tullut jälleen valituksi ohjelmaan. 

- Oli tämä aika masentava juttu, kun olin pitkään treenannut kautta varten. Nyt sitten pitää yrittää vaan kuntouttaa itseään.

Kova treeni kielletty

Onnettomuus tapahtui juurikin Gladiaattorit-koitokseen valmentautumisessa.

- Siellä oli sellainen rata, mikä piti suorittaa. Penkkipunnerruksessa olkapää meni sijoiltaan, rintalihas katkesi.. Nyt leikkauksesta on kulunut neljä kuukautta.

Jucci mainitsee, että kuntoutus ja kovista treeneistä pidättäytyminen pakon edessä näkyy kropassa. Vuoden loppuun mennessä hän toivoakseen pääsee
normitreeniinsä jälleen käsiksi.

- Tässä kesti aika pitkään, ennen kuin pääsin magneettikuvaukseen. Rinta ei palaa enää samanlaiseksi, kuin se oli ennen vahinkoa.

Voitko kuitenkin mennä kesällä ilman paitaa ulos?

- En missään nimessä. Se ei kuitenkaan johdu rinnasta, vaan siitä, että vyötäröalueelle on tullut lisää. 

Jucci tosin huomauttaa, että hän aikoo hoitaa kroppa-asian kuntoon pikimiten.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »