Hyppää pääsisältöön
Samu Haber

Huippumallista eronnut Samu Haber onnellisena uudesta suhteestaan: Kaikki on rakkauselämässä kohdillaan!

Seiska paljasti viime keväänä, että Sunrise Avenue -yhtyeestä tuttu laulaja Samu Haber, 41, on eronnut pitkäaikaisesta puolisostaan, huippumalli Vivianne Raudseppista. Kesän lopussa Vain elämää -komistus yhdistetiin romanttisessa mielessä 25-vuotiaaseen tanssijaan Etil Röhriin. Samu saapui hiljattain kutsuvierasensi-iltaan katsomaan Etilin isän, elokuvatuottaja Marko Röhrin tuottamaa Ikitie-elokuvaa.

– Minulla ei ole appiukkoa tai mitään muutakaan, Samu totesi punaisella matolla toimittajien suhde-uteluihin, mutta myönsi hetkeä myöhemmin Seiskalle suhde-elämänsä olevan mallillaan.

– Kaikki on rakkauselämässä kohdillaan, niin kuin on ollut tähänkin saakka. Olen ottanut sen linjan, etten puhu suhde-elämästäni eikä siinä ole edes mitään raportoitavaa.200 reissupäivääLeffa- ja vapaaillat ovat Samulle jatkossa harvinaista herkkua, sillä hän arvioi olevansa seuraavan vuoden aikana 200 päivää matkoilla.

Saksassa huippusuosittu Sunrise Avenue julkaisee lokakuussa uuden albumin, jonka ilmestyttyä edessä on mittava Euroopan-kiertue. Lisäksi Samu toimii neljättä kautta The Voice of Germany -ohjelman tähtivalmentajana.

Koti-ikävä pääsee Samun mukaan iskemään vain harvoin keikkamatkoilla. 

–  Kun olin viimeksi kolme viikkoa tien päällä, mietin paluulennolla, että ihanaa päästä kotiin makaamaan omalle sohvalle, juoda olut ja katsoa joku vanha Bond.

Takahuoneeseen Sunrise Avenue vaatii hedelmiä, muuta ruokaa ja vettä. Kiertue-elämä on kaukana alkuajoista, jolloin juhliminen oli tärkeää. 

– Kun biletuulella olevat ystävät tulevat takahuoneeseen, he ihmettelevät, missä ovat viinat, bileet ja naiset. Mitkä viinat? Juomme proteiinijuomia ja venyttelemme ennen keikaa, Samu naurahtaa.

Miten olet sopeutunut matkalaukkuelämään?

– Hankkimalla helvetisti matkalaukkuja! Olen oppinut vuosien saatossa aika hyvin pakkaamaan, en ota mukaan enää törkeästi tavaraa. Kiertueella esiintymisvaatteeni menevät eri rekassa, ja minulla on keikkabussissa päällä sporttivaatteita – tai jos rehellisiä ollaan, niin verkkarit.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!