Uutiset

Huippukokki Matti Jämsén, 41, on kuollut

15.10.2020 11:02

Palkittu huippukokki Matti Jämsén on kuollut 41-vuotiaana, kertoo kansainvälinen kokkikilpailu Bocuse d’Or omilla Facebook-sivuillaan. Jämsén toimi kilpailun Suomen presidenttinä.

- Suurella surulla saimme tietää suomalaisen kokin, maisteluraadin kansanedustajan Matti Jämsenin ja Bocuse d ' Or Suomen presidentin poismenosta. Uransa aikana kokki palkittiin useilla arvostetuilla titteleillä. Hän oli Suomen vuoden kokki 2005. Kisat olivat monen vuoden ajan Matin intohimo. Hän edusti Suomea kahdesti Bocuse d 'Or-kilpailussa ja sijoittui maailman neljänneksi parhaaksi kokiksi Bocuse d' Or-kilpailussa vuonna 2015, Bocuse d’Orin Facebook-päivityksessä kerrotaan.

- Hänen poismenonsa on sokki ja suuri menetys gastronomian maailmalle ja Bocuse d ' Or-perheelle. Esitämme osanottomme hänen sukulaisilleen ja tuemme Suomi-joukkuetta.

Helsingin Sanomien mukaan Jämsén kuoli eilen keskiviikkona 14. lokakuuta lyhyen sairauden jälkeen.

Matti muistetaan myös useista huippuravintoloistaan ja viime aikoina hän pyöritti muun muassa BAD-lounasravintolaa Helsingissä.

Miehen viimeiseksi Instagram-päivitykseksi jäi kuukauden takainen postaus, jossa hän valmisteli kohuttua Soromnoo-ravintolaprojektiaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soromnoo weekend.. best weekend! 3 to go 5 done❤️💥 #projectsoromnoo #soromnoo

A post shared by Matti Jämsen (@jamsenmatti) on

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:All Over Press, Facebook ja Instagram
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!