fbq
Uutiset
23.02.2018 10:53
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
Ville Koistinen.
Huippujääkiekkoilija Ville Koistinen joutuu käräjille - epäillään ex-vaimon pahoinpitelystä!
Uutiset
23.02.2018 10:53
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Kiekkoilija Ville Koistinen on saanut syytteen pahoinpitelystä. Tapausta on määrä puida Pirkanmaan käräjäoikeudessa 13. maaliskuuta.

Ville on asiassa vastaajana eli rikoksesta epäiltynä. Oikeuden vahvistuksen mukaan toisena osapuolena jupakassa on Villen pitkäaikainen vaimo, josta kiekkoilija haki eroa viime marraskuussa. Tarkemmat yksityiskohdat selviävät haastehakemuksen tullessa julkiseksi käsittelyn alkaessa.

Seiska uutisoi tapauksesta tammikuussa. Epäilty pahoinpitely on tullut poliisille tutkintaan viime kesänä.

Avioero ja seurasiirto

Kuluvan vuoden alussa Ville vaihtoi yllättäen Sveitsin kiekkokaukalot Saksan jäille. Sveitsiläismedia uutisoi lähdön taustalla olleen Villen salasuhde Langnau Tigersin 21-vuotiaan ravintolatyöntekijän kanssa.

Lue lisää: Sokkipaljastus jääkiekkoilija Ville Koistisen avioerosta ja yllättävästä seurasiirrosta sveitsiläislehdessä: Petti vaimoaan 21-vuotiaan seuratyöntekijän kanssa!

Seiska ei tavoittanut Villeä kommentoimaan tapausta, mutta kiekkoilija julkaisi pahoinpitely- ja salasuhdeuutisoinnin jälkeen Instagram-tilillään ytimekkään tekstin.

- Paljon paskaa tänään! Kaikki hyvin perheeni kanssa ja elämä jatkuu, Ville kirjoitti.

 

Lot of bullshit in the air today! Everything good with my family and life goes on ?

Henkilön Ville Koistinen (@donkoistinen) jakama julkaisu


NHL-kokemustakin omaava Ville on pelannut Leijonissa kolmet MM-kisat vuosina 2007-2009. Hän saavutti MM-hopeaa keväällä 2007 ja -pronssia 2008.