Huhuh, Sani Aartelan asuttamassa Villilän kartanossa majailee kummitus: yöllinen kolistelu säikäytti pahanpäiväisesti, arvoitus selvisi nopeasti – ”Karvat nousivat!”

Uutiset | 18.04.2018 18:03

Aikakone-yhtyeen laulaja Saija "Sani" Aartela, 46, on tammikuusta lähtien emännöinyt vuokraamaansa Villilän kartanoa.

Lue myös: Ohhoh, Vain elämää -tähti Sani Aartela on nyt historiallisen kartanon emäntä – kuvat! Liki 1000 neliötä, hirsinen pihasauna, huikea elokuvastudio…

Historiallinen kartano on upea kokonaisuus, johon kuuluu empiretyylinen päärakennus, hirsinen pihasauna, kaksikerroksinen hotellirakennus, huippuluokan elokuvastudio...

Lue myös: Vain elämää -tähden Sani Aartelan uusi koti, upea Villilän kartano on tuttu Suomi-leffoista - laulaja myöntää: ”Minulla taitaa olla tiilifetissi!”

"Älä pelottele meitä!"

Yliluonnolliset ilmiöt kuuluvat ainakin tarinoiden tasolla historiallisiin rakennuksiin. Niin Villilässäkin.

– Tammi–helmikuun siistimisurakan aikaan vietin täällä muutamankin yön yksinäni, poltin kynttilöitä ja fiilistelin, Sani kertoo.

– Yhtenä yönä istuin puolenyön aikaan aulassa ja hyvästelin työntekijääni. Hän osoitti vanhaa naista esittävää taulua ja sanoi sen olevan Villilän kummitus.

Samassa terassin ovi kolisi. Juoksin ovelle, jolloin pääovi alkoi kolista. Karvat nousivat pystyyn!

Lue myös: Aikakoneen Sani teki uuden aluevaltauksen – satsaa ”teattereiden Netflixiin”: Haistoin markkinaraon!

Pian selvisi kuitenkin, että kulkuaukoissa kolissut kummitus oli vartiointiliikkeen vartija, joka varmisti ovien lukituksen.

– Menin silti taulun muorin luokse, kurkkasin sen taakse ja pyysin: Ole kiltti kummitus, älä pelottele meitä. Sen jälkeen on ollut hiljaista!

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!