fbq
Uutiset
08.01.2019 21:04
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
sara sieppi ja rosanna kulju
Huhhuh, näin paljon vaivaa Rosanna Kuljun ja Sara Siepin lomakuvat vaativat - lähtö jo aamukuudelta: Vain minuutti aikaa ottaa täydellinen kuva!
Uutiset
08.01.2019 21:04
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Muutaman viime vuoden aikana moni on onnistunut tekemään sosiaalisesta mediasta tavan tienata päivittäisen elantonsa, tai ainakin osan siitä. Esimerkiksi Instagram on täynnä upeita julkaisuja, jotka näyttävät ammattikuvaajan kädenjäljeltä, vaikka tosi asiassa kuvan takana voi olla aivan tavallinen käyttäjä.

Sosiaalisen median kuvien eteen nähdään myös paljon vaivaa. Sen puolesta puhuvat esimerkiksi Miss Helsinki -kilpailua luotsaava Rosanna Kulju sekä muun muassa Onnenpyrää juontava Sara Sieppi, jotka viihtyvät parhaillaan trooppisella lomamatkalla Balilla. 

Lue lisää: Sara Sieppi ja Rosanna Kulju trooppiset lomakuvat saavat haukkomaan henkeä – matkakumppanin piti alun perin olla Roope Salminen?!

Rosanna julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa hän päästi seuraajansa tutustumaan siihen, mitä kaksikon lomakuvat ovat tähän mennessä vaatineet. Yhden päivän aikana Rosanna ja Sara kiersivät nähtävyyksiä ja nousivat lukemattoman määrän rappusia täydellisen lomakuvan perässä. Kiireinen päivä alkoi jo kello kuudelta aamulla. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Balin suosituin Instagram-lokaatio näyttää tältä.💙 ..Eiku hetkinen🤫 #gatesofheaven

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Pura Lempuyangin temppelillä Rosannalla ja Saralla kävi huono tuuri pukeutumisen kanssa; temppeliin olisi pitänyt pukeutua piktähihaiseen sekä -helmaiseen, mutta tämä ei käynyt kaksikolla mielessäkään. 

– Portilla on yksi minuutti aikaa ottaa kuva, eli sen täytyy onnistua ykkösellä, Rosanna paljastaa jonosta. 

Seuraavaksi matka jatkui suurelle karppialtaalle. 

– Nää kalathan on ihan älyttömän kokoisia. Ainakin puoli metriä pitkiä ja painaa viisi kiloa. Nyt odotamme, että maisema tyhjentyy ja pääsemme ottamaan kuvia, Rosanna jatkaa. 

Kolmantena kohteena oli vesiputous, jonne matka taittui viidakon läpi.

– Täältä on ihan älytön matka takaisin ylös, nainen jatkaa. 

KATSO MYÖS: HUH, MITÄ BIKINIBEIBEJÄ! SARA SIEPPI OTTI ROSANNA KULJUN REISSUKAVERIKSEEN ROOPE SALMISEN TILALLE RAKKAUSLOMALLE - KATSO UPEAT KUVAT!

Viimeiseksi Rosanna ja Sara suuntasivat jättimäiseen viidakkokeinuun, joka liisi ilman halki useiden metrien korkeudessa. 

Huomattakoon, että kaikki valokuvat on otettu samana päivänä, mutta jokaisessa otoksessa kaksikolla on eri vaatteet yllä - joka taas todistaa sen, kuinka paljon vaivaa kuvien eteen nähdään. 

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »