Uutiset

Huhhuh, mitä suhdedraamaa: Henna Kalinaisen naisystävästä tulee mies, Sofia Immonen laittoi kapuloita rattaisiin - ex-rakas uhkaa tappaa kaikki!

03.03.2018 17:02

Torstaina ilmestynyt Seiska paljasti, että kohublondi Henna Kalinainen on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan. 

– Hän on nykyään parisuhteessa räväkän ja tatuoidun, päälle kolmekymppisen rumpalinaisen kanssa, lähipiiristä juorutaan.

Suhdeuutisen jälkeen Seiskalle on kuitenkin tullut lisää tietoa tapauksesta. Hennan uusi rakas on muuttamassa sukupuoltaan ja hänestä tulee mies. 

”Pisti kännin piikkiin”

Lisäksi Seiskalle selvisi, että kyseessä on sama henkilö, jonka kanssa povipommi Sofia Immonen kuvattiin suutelemassa kiihkeästi helsinkiläisessä Huvipursi-pubissa. Sofia puolestaan vaihtoi viime vuonna sukupuoltaan miehestä naiseksi.

Henna oli silminnähden närkästynyt siitä, että Sofia vei hänen pokansa. Seiskan saamien tietojen mukaan Henna kuitenkin antoi anteeksi ja pisti asian kännin piikkiin. Vähän tapauksen jälkeen Henna ilmoitti parisuhteesta Facebookissa.

Exä uhkailee

Draama ei suinkaan loppunut siihen, sillä kuvioissa on myös Hennan ex-rakas. Hennalla ja exällä oli suhteensa aikana lukuisia mustasukkaisuusriitoja, ja Henna kertoi äskettäin Facebookissa, ettei tilanne ole muuttunut.

Mä kun luulin, että jokainen saa tehdä mitä haluaa, mutta ilmeisesti mun elämästä on kiinnostunut vähän liian moni henkilö. Exä uhkaa tappaa sekä mut, että tän ”uuden” henkilön ja kaikki muutkin kateelliset ja sairaat yksilöt alkaa jauhaa paskaa ympäri nettiä, Henna kirjoitti.
 

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!