joni virtanen

Huhhuh, mikä päätös: Joni Virtasesta Suomen ihmis-Ken – vaihtaa nimensä ja muokkaa vartaloaan!

05.02.2018 10:18

Hottikset-deittirealitysta tuttu Joni Virtanen avautuu blogissaan suuresta elämäntapamuutoksestaan, joka tulee vaatimaan mieheltä niin aikaa kuin rahaakin. 
Joni tunnetaan tulevaisuudessa nimellä Ken.

Lue lisää: Tosi-tv-tähti Joni Virtanen avautuu Seiskan poikkeuksellisessa videohaastattelussa elämästään homona romanina: Minut uhattiin tappaa ja hakata sairaalakuntoon!

Kyllä, Ken, kuten Barbie-nuken aviomies Ken. 

- Mun julkinen salaisuus, mitä en ole kyllä kirjoittanut missään, mutta haluaisin käydä läpi muutamat operaatiot, että näyttäisin mahdollisimman paljon Ken Barbilta. Läheiset, sekä ystävät tietää tämän puolen minussa. Barbeissa on vaan jokin tyyli, joka kiehtoo mua itseäni, nimensä Keniksi vaihtava Joni kertoo. 

"Haluan elää vain itselleni"

Vaikka Joni aikoo muuttaa ulkonäköään radikaalisti muistuttaakseen Keniä, hän ei aio esimerkiksi vaihtaa silmiensä väriä. 

- Olen kiistattomasti suomen ensimmäinen Ken barbiksi kutsuva, sekä tulevaisuudessa muistutan suuresti tälläistä kuviteellista hahmoa.

Joni pohtii, että Suomessa on monta itseään Barbieksi kutsuvaa naista, mutta Ken-miehet puuttuvat. Tämän asian hän aikoo korjata. 

- Aion tulevaisuudessa panostaa kauneuskirurgiaan, jotta näyttäisin haluamaltani Keniltä. Tiedostan, että tämä voi aiheuttaa ihmisissä närää, mutta tämän ikäisenä ihmisenä haluan vain elää itselleni, joten toteutan itseäni haluamallani tavalla. Se siitä.

Lue lisää: Ihmis-Ken esitteli uutta tiimalasivartaloaan - ja yök, poistettuja kylkiluitaan! Katso kuvat!

Rodrigo Alves

Nähtäväksi jää, miten pitkälle Joni muodonmuutoksessaan menee. Amerikkalainen Rodrigo Alves on nimittäin poistanut muun muassa neljä kylkiluutaan, ja käynyt niin monessa leikkauksessa, ettei mies varmaan itsekään pysy enää laskuissa. 

Otsikkoa muokattu 5.2.2018 kello 13:17.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus & all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!