fbq
Uutiset
02.02.2019 21:19
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Pasi Murto
tippa
Huh, näin tyylikkäitä ovat suomiräpin uudet lupaukset - merkkivaatteita, laatutennareita ja päheitä plehoja!
Uutiset
02.02.2019 21:19
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Pasi Murto

Emma-gaalassa ollaan totuttu musiikin lisäksi myös näyttävään muotiin, johon panostavat niin naiset kuin miehet. Erityisesti gaalan nuorempi sukupolvi uskaltaa rikkoa rajoja, josta kertookin se, että perinteiset iltapuvut ja puvut on jätetty vaatekaappiin roikkumaan. 

Lisää Emma-gaalasta: Nyt on rohkeaa - Selviytyjät-tähti Veronica Verhon kaula-aukko napaan asti – kääk, mikä tissitatska!

pastori pike

Alun perin kristillisestä PSRT-räppiryhmästä soolouralle lähtenyt PastoriPike luotti illan pukeutumisessaan Nippon Sportin paitaan sekä Puman special edition -kenkiin. 

lukas leon

Cheekin suojatista itsenäiseksi artistiksi kasvanut Lukas Leon nähtiin Emma-gaalan punaisella matolla upessa puvussa, joka on taatusti kerännyt kehuja gaalaloisteen tiimellyksessä.

cledos

JVG:n PME Records -levy-yhtiön tallissa riimittelevä Cledos porhalsi Emma-gaalaan tyylilleen uskollisesti aurinkolasit päässään. Jaloissaan Cledoksella oli uimasandaaleiksin kutsutut fläbärit!

jvg tippa

Myöskin PME:n tallissa viihtyvä TIPPA oli saapui valokuvaajien eteen tuttu stetson päässään. Nimestään T:n pudottanut TIPPA oli ehdolla vuoden biisi -kategoriassa.