fbq
Uutiset
12.06.2020 13:10
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Pasi Murto
Miss Suomi 2020 -finalistit
Huh, mitä kaunottaria! Tässä ovat Miss Suomi 2020 -finalistit - sensuellit bikinikuvat ja videot!
Uutiset
12.06.2020 13:10
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Pasi Murto

Vuoden 2020 Miss Suomi -finalistit julkistettiin perjantaina (12.6.) Helsingin Hotelli Presidentissä.

Miss Suomen kruunusta kamppailee jälleen kymmenen kaunotarta eri puolilta Suomea. Finaali järjestetään 19. syyskuuta 2020. Suora lähetys esitetään AlfaTv -kanavalla.

Seiska esittelee tuoreet missifinalistit upeissa ja sensuelleissa bikinikuvissa. Katso alta myös jokaisen Miss Suomi -finalistin esittelyvideo!

Äänestä: Kuka on suosikkisi uudeksi Miss Suomeksi? Katso bikinikuvat ja äänestä!

 

1. Ronja Pikkuharju, 22, Tampere

Ronja Pikkuharju

171 cm, 82-62-90

Siviilisääty: Sinkku
Kääk-paljastus:  Olin marraskuussa Sarajevossa Latino Show -tanssin MM-kisoissa. Olen tanssinut ihan pienestä saakka ja lempitanssini onkin samba.

Katso Ronjan video!

 

2. Elina Kuznetsova, 23, Lappeenranta

Elina Kuznetsova

169 cm, 85-65-95

Siviilisääty: Parisuhteessa.
Kääk-paljastus: Olen asunut vuoden verran Ruotsissa, missä poikaystäväni Emil Fedorov pelaa jääpalloa. Kun yksi kerta matkustin hänen luokse, lentokone joutui rajuun turbulenssiin myrskyn takia, mikä laukaisi minulla lentopelon.

Katso Elinan video!

 

3. Rebecca Vuorio, 23, Tampere

Rebecca Vuorio

174 cm, 82-62-84

Siviilisääty: Sinkku
Kääk-paljastus: Olen puoliksi hollantilainen. Hollannin kielen opetteleminen jäi nuoruudessa kokonaan, koska isäni tuli kateelliseksi, kun ei ymmärtänyt minun ja äitini kommunikointia. Lapsena olen käynyt äitini synnyinkaupungissa Rijswijkissä, missä minulla asuu vielä tänäkin päivänä paljon sukulaisia.

Katso Rebeccan video!

 

4. Vivian Virkki, 25, Helsinki

Vivian Virkki

170 cm, 82-60-90

Siviilisääty: Parisuhteessa Idols-kilpailussa 2013 toiseksi sijoittuneen Joseph Miettisen kanssa.
Kääk-paljastus: Asuin Abu Dhabissa Arabiemiraateissa, jossa kävin lukion abivuoteni syyslukukauden tyttölukiota. Koulussa oli vain kaksi vaaleahiuksista, joista minä olin toinen. Kokemus oli muutenkin erilainen, sillä meillä oli käytössä koulupuvut ja rikoin jatkuvasti sääntöjä ihan vahingossa, sillä niitä oli niin älytön määrä.

Katso Vivianin video!

 

5. Viivi Altonen, 23, Tampere

Viivi Altonen

174 cm, 86-64-93

Siviilisääty: Sinkku
Kääk-paljastus: Intiassa asuessani olin kuvausmatkalla Himalajalla, missä sairastuin vuoristotautiin. Nukuimme teltassa kaksi päivää happinaamarit kasvoilla ja kävimme paikallisessa armeijan sairaalan tukikohdassa, joka oli tehty vain telttamateriaalista. Joimme suurimmaksi osaksi vain kuumaa vettä, eikä käytössämme ollut sähköä. Minulla on myös kahdet kansainväliset kauneuskilpailut takana, josta molemmista olen palannut sijoituksen tai erikoismaininnan.

Katso Viivin video!

 

6. Anna Pishchenko, 25, Lappeenranta

Anna Pischenko

171 cm, 87-65-97

Siviilisääty: Parisuhteessa.
Kääk-paljastus: Opiskelin Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa johdon assistentiksi (tradenomiksi) ja opiskelujeni aikana vietin yhden lukukauden Hollannissa, Groningenissa. Groningenissa opiskelin johtamista sekä tapahtumien tuottamista. Vaihtokauteni aikana opin puhumaan sujuvasti englantia ja sain paljon kansainvälisiä ystäviä, joiden kanssa olen edelleen yhteydessä. Miss Suomi -kilpailun takia irtisanouduin nykyisestä työpaikastani.

Katso Annan video!

 

7. Annika Piitulainen, 22, Järvenpää

Annika Piitulainen

177 cm, 88-67-94

Siviilisääty: Sinkku.
Kääk-paljastus: Olin 7-vuotias, kun muutin vanhempieni kanssa Indonesiaan isäni töiden perässä. Kaipaan sinne takaisin! Olen myös hallitsevan Miss Helsingin ensimmäinen perintöprinsessa.

Katso Annikan video!

 

8. Laura Hautaniemi, 25, Kuopio

Laura Hautaniemi

174 cm, 84-64-95

Siviilisääty: Olen sinkku ensimmäistä kertaa yhdeksään vuoteen, sillä erosin hiljattain poikaystävästäni.
Kääk-paljastus: Olen käynyt urheilulukion ja harrastanut lentopalloa. Hyppäsin benjihypyn pari vuotta sitten festareilla. Kuka lähtisi hyppäämään mun kanssa seuraavaksi lentokoneesta?

Katso Lauran video!

 

9. Noona Pölkki, 25, Helsinki

Noona Pölkki

178 cm, 86-64-93

Siviilisääty: Olen ollut parisuhteessa seitsemän vuotta. 
Kääk-paljastus: Olen ollut missikisoissa Etelä-Koreassa, jossa sijoituin seitsemänneksi ja olin molempien pääsponsorien suosikkityttö. Olen asunut Puolassa ja puhun myös jonkin verran puolaa. 

Katso Noonan video!

 

10. Anna Merimaa, 23, Turku

Anna Merimaa

181 cm, 91-64-94

Siviilisääty: Sinkku. 
Kääk-paljastus: Osallistuin 19-vuotiaana Miss Model of the World -mallikilpailuun, jonka voitin. Sen myötä asuin vuoden Kiinassa tekemässä edustus- ja mallintöitä. Minulla oli Kiinassa käytössä oma kokki ja autonkuljettaja.

Katso Annan video!

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »