Hyppää pääsisältöön

Huh, mikä kokemusero! Myyrmäen nyrkkeilyillassa nähdään hyvin harvinainen suomalaiskamppailu!

Seiska näyttää helmikuussa ilmaiseksi verkkosivuillaan Pro Boxing Team Finlandin Vantaan Myyrmäessä järjestämän nyrkkeilyillan. Tapahtuman promoottorina toimii ex-huippunyrkkeilijä Juho Tolppola. Monissa suomalaisilloissa on totuttu näkemään epätasaisia otteluita, joissa kotikehän ottelijalle on tuotu selvästi heikkotasoisempi vastus. Tolppola talleineen haluaa muuttaa asian

– Otteluparejen tasaisuuteen on panostettu, jotta yleisö syttyisi. Me pyrimme viihdyttämään otteluilla yleisöä ja sen takia jokaisella, sekä koti- että vieraskehän ottelijoilla on isot panokset pelissä. Kukaan ei ole tulossa ottamaan maksusta turpaansa vaan kaikki uskovat voittoon, Juho kertoo.

Kotikehän ottelijoille onkin luvassa melkoinen iltapuhde. 34-vuotias Janne Rantanen esimerkiksi kohtaa itseään selvästi kokeneemman suomalaisen Janne Forsmanin. Suomalaisottelijoiden väliset matsit ovat muutenkin harvinaisia, mutta vielä harvemmin näkee ottelua, jossa ottelijoilla on yhtä iso kokemusero. Voittamattomalla Rantasella on takanaan kolme ottelua. 36-vuotias Forsman puolestaan on astellut ammattikehään peräti 33 kertaa. Niistä hän on voittanut 22 ja hävinnyt 11. Hänellä on hallussaan myös ennätys Suomen nopeimmasta tyrmäyksestä mestaruusottelussa. 

Rantanen ei ilmeisesti kovia paikkoja kuitenkaan pelkää, sillä viimeisimmässä ottelussaan joulukuussa, hän haki komean tyrmäysvoiton vieraskehässä Unkarissa. Hän ei myöskään ole kamppailulajeissa mikään noviisi. Vaikka hän on nyrkkeillyt pääasiallisesti vasta kaksi vuotta, hänellä on pitkä kamppailutausta, josta hän kertoo Seiskan videohaastattelussa.

Katso video!


Teksti:
Sami sinokki
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!