Henry Saaren Tara-tyttären jättämä poikaystävä raivostui erosta: Hän ei ymmärtänyt syytä!

Uutiset | 12.09.2020 19:04

Suomen tunnetuimman pornotähden Henry Saaren tytär Tara Schöner, 19, on väkevä urheilija, joka tähtää tosissaan Pekingin talviolympialaisiin 2022.

Sinne hän mielii kelkkailussa, vaikka on myös pätevä pikajuoksija. Taran poikaystäväkin on raamikas käsipalloilija, paitsi että nyt tämä on historiaa.

– Jätin hänet keväällä juuri ennen pahinta korona-aaltoa, Tara paljastaa Seiskalle.

Lue lisää: Sinkkukaunottaren kuumat kuvat Seiskassa! Henry Saaren Tara-tytär, 19, paljastaa: Jätin poikaystäväni!

Tämä mies on nyt historiaa. Tara jätti keväällä käsipalloilevan ex-kultansa. – Hänen oli hieman vaikea ymmärtää ratkaisuani.
Tämä mies on nyt historiaa. Tara jätti keväällä käsipalloilevan ex-kultansa. – Hänen oli hieman vaikea ymmärtää ratkaisuani.

Rakastaja raivostui

Mustameren rannalla Constantan yliopistossa tutustuneet Tara ja karhunkokoinen könsikäs eivät ehtineet olla vuottakaan yhdessä. Henryn tytär myöntää poikaystävänsä olleen kuin puulla päähän lyöty saatuaan kuulla tulleensa jätetyksi.

– Aluksi hän ei puhunut minulle mitään kokonaiseen kuukauteen. Emme edes nähneet toisiamme, mutta lopulta minun oli haettava tavarani yhteiseltä asunnoltamme.

– Se oli hyvä tapaaminen, sillä saimme puhuttua asiat halki. Hän kertoi raivostuneensa siitä, että jätin hänet eikä hän edelleenkään ymmärtänyt siihen syytä. Onnistuin kuitenkin selittämään hänelle eroomme johtaneet syyt, Tara kertoo.

Lue lisää ja katso Taran kuumat kuvat Seiska Klubista!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Taran albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!