Henna Peltonen

Henna Peltonen erosi rallikuski-Juhasta – suhteelle jäätävä päätös!

18.05.2017 19:01

Fitness-lavoilta tutun kohukaunottaren Henna Peltosen, 34, suhde rallikuski Juha Koljosen kanssa on tullut tiensä päähän – taas kerran.

 –  Suhde on nyt lopullisesti ohi! Halusin lopettaa suhteemme, sillä minulle alkoi paljastua Juhasta piirteitä, jotka eivät missään määrin kuulu parisuhteeseen. Suhde päättyi toisen ihmisen epärehellisyyteen, Henna Peltonen kertoo Seiskalle.

Ex-parin välit ovat jäätävät.

– Oloni on tällä hetkellä erittäin helpottunut. En halua olla hänen kanssaan enää missään tekemisissä. En halua myöskään ruotia enempää suhdettamme, sillä haluan keskittyä nyt vain positiivisiin asioihin elämässäni, Henna sanoo.

Henna Peltonen

"Tuntuu, kuin pari vuotta olisi mennyt hukkaan"

Peräti kaksi vuotta seurustellut pariskunta lomaili vielä maaliskuun puolivälissä Teneriffalla. Henna vakuutti tuolloin Seiskalle, että parin välillä on kaikki paremmin kuin hyvin.

Tällä hetkellä Hennalla ei ole kiikarissa uutta miestä, mutta hän ei panisi pahakseen, jos sattuisi sellaisen löytämään rinnalleen.

– Tuntuu kuin pari vuotta olisi mennyt hukkaan, joten olen valmis suhteeseen, jos sopiva mies astelee elämääni!

Järjestän missikisat

Henna ei ole jäänyt murehtimaan päättynyttä suhdetta, sillä hän valmistautuu kovaa vauhtia Italiassa kesäkuun puolivälissä käytäviin fitnessin EM-kisoihin. Lisäksi hän luotsaa ensimmäistä kertaa järjestettävää Eloweena 2017 -kilpailua, jonka tuomaristossa istuu muun muassa Riitta Väisänen.

– Kisoihin valmistautuminen ja missikilpailu ovat pitäneet minut hyvin kiireisenä. Arkeni on hyvin treenipainotteista ja kisadieetti etenee hyvin! Miss Eloweena -kilpailun osalta on tulossa missikiertue ja kuvausreissu Tallinnaan. Voittaja kruunataan heinäkuussa Jämsänkoskella Ilveslinnassa.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!