fbq
Uutiset
29.05.2017 11:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Timo Korhonen
Henna Kalinainen
Henna Kalinainen julkaisi rehellisen alastonkuvan: Rakastan itseäni, tässä ja nyt!
Uutiset
29.05.2017 11:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Timo Korhonen

Tosi-tv-tähti Henna Kalinainen pohtii blogissaan vartaloihanteisiin ja itsensä hyväksymiseen liittyviä asioita.

Henna on kamppaillut vartalonsa muuttumisen ja sen hyväksymisen kanssa jo pitkään. Hän kertoi Seiskalle marraskuussa ulkonäkönsä muuttumisen olleen elämänsä suurin kriisi.

− Painoni nousi salakavalasti, ja aloin olla välinpitämätön. Silloin kun olin kaunis ja hyvässä kunnossa, en osannut arvostaa sitä. Nyt kun katson vanhoja valokuviani, harmittaa, etten osannut nauttia siitä, Henna kertoi tuolloin.

”Kaikkien ei tarvitse olla mallin mitoissa”

Blogissaan Henna kertoo haluavansa parantaa nuorten itsetuntoasioita niin, ettei jokaisen tarvitse olla niin kuin Instagramissa täydellisiä vartaloitaan esittelevät ihmiset.

Kaikkien ei tarvitse olla mallinmitoissa tai missiainesta vaan normaalivartalo tai ylipainokin on ihan jees niin kauan kun se ei ole terveysriski! Itsellä lihomisen myötä tuli raskausarpia vatsaan, vaikka en ole edes synnyttänyt, mutta sellaista se elämä on. Se on luonnollista että paino ei aina pysy kaikilla samana ja siihen on tuhat eri syytä, Henna kirjoittaa.

Hennan mukaan laihtuminen olisi hyvä asia, mutta hän ei usko onnistuvansa siinä, jos itseinho on ainoa motivoiva tekijä.

Siksi rakastan itseäni, tässä ja nyt! Aina on vara parantaa! Onneksi läski voi aina laihduttaa, mutta rumaa sisintä ei korjaa mikään.

Pohti pitkään kuvan julkaisua

Henna myöntää pohtineensa pitkään alastonkuvansa julkaisua.

Mietin kauan tämän kuvan postausta, mutta päätin silti sen laittaa! Tässä minä olen! En todellakaan täydellinen, mutta mielestäni kuitenkin ihan hyväksyttävä ja rakastettava! Silloin kun olin lapsonen oli minun näkemäni naiset hyvinkin muodokkaita eikä ollut näitä tiimalasivartaloita ja Kim Kardashianeita, Henna kirjoitti kuvan yhteyteen.

Katso Hennan alastonkuva täältä.