fbq
Uutiset
29.06.2017 21:24
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Atte Kajova
Teuvo Loman
Helsinki Pride -viikko- Teuvo Loman avoimena vuosistaan: sain pullosta päähäni ja minua yritettiin puukottaa!
Uutiset
29.06.2017 21:24
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Atte Kajova

Helsinki Pride -viikon mukaisesti tänään torstaina kruunataan vuoden 2017 MR. Gay Finland.

Nykypäivänä seksuaalivähemmistöihin liittyvät asenteet ovat menossa parempaan päin, vaikka epäkohtia vielä löytyy. Reilu kymmenen vuotta takaperin asiat eivät kuitenkaan ollut näin hyvin. Sisustussuunnittelija ja televisiopersoona Teuvo Loman on joutunut kokemaan ne karummatkin hetket, mitä seksuaalivähemmistöt voivat pahimmassa tapauksessa joutua kohtaamaan.


- 2000 -luvulla sain pullosta päähäni ja päälleni syljettiin, Teuvo kertoo Westerbackin ja Barefoot Winesin kuohuviini -tilaisuudessa. 


Onnellisen oloinen Teuvo on aloittanut uuden projektin televisiosarjan parissa ja miehen tekee onnelliseksi tällä hetkellä työ. Onnellissuutta tekee myös kannustavat viestit, mitä hän on saanut ihmisiltä.


- Sain juuri viestin mieheltä, että olen antanut hänelle voimaa ja uskon hyvään ja lopuksi hän ilmoitti, että hän on hetero. Olen todella onnellinen tällaisista viesteistä, Teuvo kertoo.

Teuvo on joutunut myös läheltä piti tilanteeseen.


- Kerran jouduin myös pahaan tilanteeseen, kun eräs henkilö yritti puukottaa minua kadulla. Onneksi tilanteeseen tultiin väliin ja vältyttiin vahingoilta, Teuvo muistelee kauhunhetkiä.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »