Helsingin yössä hieraistiin silmiä: Petteri Orpolla ja Timo Harakalla kostea ilta – poliitikkojen juomapöydässä kuittailtiin keskustalle!

Uutiset | 26.09.2017 13:14

Joukko rehellisiä veronmaksajia oli viime viikon keskiviikkoiltana (22.9.) liikenteessä Helsingin ydinkeskustassa, kun he törmäsivät ravintolassa tutunnäköisiin pukumiehiin. Kyseisen herraseurueen henkilöllisyys kävi kuulemma hyvin nopeasti selväksi.

– Kyllähän hallituspuolueen puheenjohtajan nyt tunnistaa, Seiskalle naurahdetaan.

Keskiviikkoillan silminnäkijähavainto sijoittuu ravintola Manalaan, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä eduskuntatalosta. Siellä hauskaa piti seurue, johon kuuluivat varmuudella ainakin kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo sekä SDP:n kansanedustaja Timo Harakka.

Eivätkä kyseiset herrat kuulemma tyytyneet hissuttelemaan ravintolan peräpöydässä, eivät sinne päinkään.

– Se oli kyllä erittäin iloinen miesjoukko! Osalla heistä ilta näytti olevan jo melkoisen pitkällä, Seiskalle muotoillaan.

Timo Harakka ja Petteri Orpo bongattiin ravintola Manalassa.

– Istuimme naapuripöytään ja katselimme, miten he joivat siinä oikein kunnolla kaljaa, suorastaan kaksin käsin. Ja välillä vetelivät vielä shottejakin.

Valveutuneiden silminnäkijöiden mukaan kokoomus-pomo Orpo ei ollut yhtä hurjassa juhlahumussa kuin muut pukumiehet. Tarkoituksena ei kuulemma ylipäänsä ole osoitella ketään syyttävällä sormella, vaan ainoastaan huomioida, että valtion päämiehetkin osaavat irrotella vanhan liiton tyyliin.

Naapuripöydästä kantautui kuitenkin naurunremakan lisäksi myös jotain sellaista, joka kiinnitti erityisesti vinkkaajiemme huomion.

– Jotain he siinä kuuluivat naureskelevan ja kuittailevan keskustalle. Niin kuin politiikkaan tietysti kuuluukin.

– Hauska ilta vaikutti olevan. Taisi valtio tarjota pojille pitkän illan, Seiskalle hymähdetään.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus, lukijan kuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!