fbq
Uutiset
08.06.2020 17:12
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto
Anniina Puonti ja Heikki Paasonen
Heikki Paasonen ja mallirakas Anniina: Ero - "Välillä elämä heittelee rajustikin"
Uutiset
08.06.2020 17:12
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto

Juontaja Heikki Paasonen ja mallirakas Anniina Puonti ovat eronneet.

Anniina kertoi erosta Instagram-tilillään hetki sitten.

- Yhteen kuukauteen voi mahtua yksi maailmanloppu, avoero, muutto, pääsykokeet ja pari muuta pommia. Mutta tästäkin selvittiin! Välillä elämä heittelee rajustikin, mutta itse ajattelen, että asiat loksahtaa aina paikoilleen juuri niin kuin on tarkoituskin, Anniina kirjoitti ja jatkoi:

-  Kaikesta voi oppia jotain. Ja elämä kantaa aina, siihen täytyy luottaa. Olen syvästi kiitollinen, että mulla on aitoja ystäviä ja ihania ihmisiä ympärillä. Tänään pääsin myös maailman ihanimman @idajokikunnas meikattavaksi, olen siitä myös niin kiitollinen, että saan tehdä tätä työtä ja vielä niin lahjakkaiden ja mahtavien tyyppien kanssa! Enempää en näitä asioita tule kommentoimaan, tässä mun kuulumiset tältä erää. Toivon teille kaikille ihanaa kesää! Puss

Lue myös: Heikki Paasonen sai sapiskaa Anniina-rakkaaltaan: torailivat Turun kadulla – kuva!

Heikki ja Anniina ehtivät seurustella keskenään yli viisi vuotta ja pariskunta asui yhdessä. Anniinan päivityksen mukaan mallikaunotar on kantanut tavaransa pois Heikin asunnosta viime viikkojen aikana.

Lue lisää: Suosikkijuontaja Heikki Paasonen remppaa kotiaan - vau, mikä keittiö! Katso kuvat!

Anniina nähtiin Cheekin videolla

Anniina nähtiin talvella Heikin rinnalla myös tv:ssä, sillä hän toimi näyttelijänä Paasosen polttaritoimisto -ohjelmassa. Anniina on työskennellyt urallaan mallina, näyttelijänä ja joogaohjaajana.

Hänet muistetaan muun muassa näyttävästä roolistaan Cheekin Timantit on ikuisia -musiikkivideolla, jolla Anniina näytteli räppärin tyttöystävää.

Lue lisää: Malli-Anniinan kanssa seurusteleva juontaja Heikki Paasonen rauhoittelee vauvauteluita: Haikaralle ei ole vielä soitettu!

 

Alla video Heikki Paasosesta Emma-gaalan jatkoilla

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »