Hyppää pääsisältöön
Hector ei tarvitse Vain elämää -mainetta: jättitulot!

Hector ei tarvitse Vain elämää -mainetta: jättitulot!

Seiska paljasti pääsiäistuplassaan, että Hector eli Heikki Harma on tulevan syksyn Vain elämää –hittisarjan suurin tähti. Nelosen supersuosittu ohjelma tarkoittaa Hectorille paitsi mahdollisuutta muistella hienoa uraansa, myös lihottaa tilipussiaan.

Lehtitietojen mukaan Vain elämää –vierailu on tarkoittanut aiempina kausina artisteille noin 50 000–70 000 euron tienestejä. Hector tienasi viime vuonna 118 005 euron ansiotulot ja 4 852 euron pääomatulot.

Hector tunnetaankin taiteellisten ansioidensa lisäksi myös taitavana liikemiehenä. Hän hoitaa raha-asiansa Mirandos Musiikki- ja Viihdetuotanto Oy:n kautta, mikä toimii jo 30. vuotta.

 

Maksoi osinkoja

Yhtiön toiminta on ollut viime vuosina pienimuotoista. Vuonna 2015 yhtiö teki 72 000 euron liikevaihdon, josta jäi voittoa 25 000 euroa. Tulos on kunnioitettava, sillä Hector ei juuri keikkaillut sinä vuonna.

Putiikin kassa on hyvässä kunnossa, sillä tilikauden päätteeksi Hector päätti nostaa yhtiöstä 19 000 euron osingot. Muusikko voi kotiuttaa rahojaan hyvällä omallatunnolla, sillä yhtiöllä on voitonjakokelpoisia varoja 239 000 euroa.

 

Mestareilla miljoonaluokkaan

Suurimmillaan Mirandos Musiikki- ja Viihdetuotanto Oy:n toiminta oli 1990-luvun lopulla. Vuonna 1999 yhtiö teki peräti miljoonan markan eli nykyrahassa reilut 169 000 euroa. Tilikaudelta jäi tuolloin voittoa yli 89 000 euroa.

Vuosi oli legendaarisen Mestarit-kvartetin eli Hectorin, Kirkan, Pave Maijasen ja Pepe Willbergin konserttikiertueen aikaa. Poppoo nousi yhdessä muun muassa Helsingin Olympiastadionin lavalle, mikä oli ensimmäinen suomalaisyhtyeen oma konsertti legendaarisessa urheilupyhätössä.

 


Teksti:
Juha Nurmi
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!