He ovat odotetuimmat Linna-vieraat – Nooralotasta illan kuningatar?!

Uutiset | 06.12.2016 12:00

Linnan juhlien odotetuin ja nuorin vieras on 18-vuotias poppari Robin Packalén, joka saapuu ilman avecia juhlimaan Suomen itsenäisyyttä. Nuoresta iästään huolimatta Robin on aina ollut tyylitaituri, joten myös itsenäisyyspäivänä komistus nähdään varmasti viimeisen päälle huoliteltuna. Robinin tavaramerkkeihin on kuulunut uran alusta asti eriparikengät, ja tuskin hän luopuu tavastaan edes Linnan juhlissa – etikettimokan uhalla.

Linnan kuningatar -kruunun saa varmasti kutreilleen kuvankaunis pika-aituri Nooralotta Neziri, joka saapuu juhliin Robinin tapaan ilman avecia.

Olympiasankari Linnaan

Olympialaisissa ja MM-kisoissa pronssia sekä EM-kisoissa hopeaa otellut Mira Potkonen saapuu Linnaan Henri-aviomiehensä kanssa. Julkisuudessa Mira nähdään aina nyrkkeilytamineissa, mutta itsenäisyyspäivänä hänet nähdään juhlavaatteissa. Mira kuuluu huiman menestyksensä takia Linnan kuvatuimpiin vieraisiin.

Jaanan vauvamasu kiinnostaa

Kansanedustaja Jaana Pelkonen tapasi nykyisen Niko-kihlattunsa Linnan juhlissa yhdeksän vuotta sitten. Seurustelu alkoi pari vuotta ensitapaamisen jälkeen. Jaana on kuulunut aina Linnan kuvatuimpiin kaunottariin. Tänä vuonna kansanedustajakaunotarta kuvataan vielä entistäkin enemmän, sillä Jaana odottaa pariskunnan esikoista.

Esittelevät vaimonsa

Madventures-kaksikko Riku Rantala ja Tuomas "Tunna" Milonoff saapuvat Linnaan vaimoineen. Rikun asianajajavaimoa Saijaa ja Tunnan Jenni-vaimoa ei ole aikaisemmin nähty julkisuudessa. Herrat ovat olleet yksityisyydestään tarkkoja, joten on harvinaista, että he tuovat vaimonsa julkisuuteen.

Saapuuko Jussi 69?

Kansanedustaja Susanna Koski nähtiin vuosi sitten Linnan juhlien jatkoilla rokkari Jussi 69:n kanssa. Kaksikko on viihtynyt jo reilun vuoden päivät yhdessä, joten ottaako Susanna Jussi-kultansa mukaan Linnaan ja onko pariskunta on vihdoinkin avoimesti yhdessä.

Edustavat harvoin yhdessä

Ex-jalkapalloilija Sami Hyypiä ja hänen Susanna-vaimonsa ovat varmasti yksi illan seuratuimpia pariskuntia, sillä he esiintyvät julkisuudessa harvoin yhdessä. Pari ei ole itse hehkuttanut Linnan juhlien kutsua sosiaalisessa mediassa, vaan kutsusta kertoi Ilta-Sanomat.

Vaimo mukaan Linnaan

Iskelmätähti Juha Tapion keikkatäyteinen vuosi huipentuu Linnan juhliin. Hän astelee tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle huomenna tiistaina puolisonsa, lääkärikeskus Aavan toimitusjohtajana työskentelevän Raija Tapion kanssa, jonka päällä nähdään Jukka Rintalan luomus.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!