He ovat kovimman Linna-jatkoilijat: Kiekkolegenda Selänne vaimoineen päihitti Koivut!

Uutiset | 06.12.2016 16:00

Linnan juhlien tanssilattialla nähtiin viime vuonna kiekkolegenda Teemu Selänne sekä upeaan vaaleansiniseen iltapukuun luottanut Sirpa Selänne.

Pariskunta saapui Suomeen nimenomaan Linnan juhlia varten, jota edeltävänä iltana Teemu kävi pyörähtämässä Helsingin yöelämässä aina pilkkuun asti.

Teemu viihtyi Sirpan kanssa myös Linnan jatkoilla hotelli Kämpissä. Sieltä Selänteiden ja heidän ystäviensä matka jatkui yksityisjatkoille Hietaniemenkadulle. Jatkojen jatkot päättyivät vasta aamutuimaan kello seitsemän aikaan.

 

Linnan juhlien jatkot vuonna 2015.

 

Päihittävät Koivut

Viime vuonna Linnan juhlissa nähtiin ensimmäistä kertaa Saku ja hänen vaimonsa Hanna Koivu. Selänteiden tavoin hekin kärsivät jet lagista, mutta tällä kertaa kyse oli vain etulyöntiasemasta.

- Tarkoitus on juhlia aamuun saakka – kerrankin. Olemme Sakun kanssa kovia tanssimaan ja juhlimaan, vaikka sitä ei meistä heti uskoisikaan. Ainoastaan Teemu ja Sirpa voittivat meidät juhlimisessa, pariskunta kertoi.

Juhlat jäivät Sakun ja Hannan osalta lyhyeksi, sillä he olivat valinneet paluulennon Kaliforniaan jo seuraavalle päivälle.

Teksti:MARIAMA BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!