He olivat Suomen seksikkäimmät julkkismiehet 2017: Antti Häkkänen hurmaa viileydellään, Pete Parkkonen on härskisti kuumankostea – kuvat!

Uutiset | 01.01.2018 18:06

Seiska listasi Suomen kuumimmat julkkismiehet.

Erilaisten seksikkyyslistojen vakiokasvo Antti Reini, 53, hurmaa niin kotimaassa kuin Ruotsissakin, missä miehellä riittää näyttelijäntöitä.

Antti Reini

Nelosen Katastrofin anatomiasta tutun alfan renttumaisen rehellinen olemus ja matalan karhea ääni saavat helposti Svea-mammankin sukat pyörimään jaloissa.

Lue myös: Antti Reini: Näytteleminen oli minulle aluksi terapiaa!

Kuumankostea märkätukka!

Pete Parkkonen

Pete Parkkonen, 27, on ollut suomalaisten suosikkimeteorologi siitä lähtien, kun hän ennusti biisissään, että ”Kohta sataa”. Vaikka härski sinkkubiisi ilmestyi jo viime vuoden lopulla, innostuksesta kuumana käyville kansalaisille Pete on edelleen ollut se seksikäs märkätukka, jonka timmi kroppa valuu vettä.

Lue myös: Pete Parkkosesta tulisi hyvä strippari: paljastelee kuumalla videouutuudella!

Rouhean charmikas Rokkanakin!

Eero Aho

Eero Aho, 49, on saanut ansaittua suitsutusta ikonisesta roolistaan Antero Rokkana Aku Louhimiehen Tuntemattomassa sotilaassa. Sen lisäksi valkokankaan tapittajat ovat kiinnittäneet huomiota myös konkarinäyttelijän vastustamattomaan rouheaan charmiin – ah, mikä mies!

Lue myös: Salahäitä viettänyt Tuntematon sotilas -tähti Eero Aho avioelämästään: Hyvältä on tuntunut!

Ministerin jäänviileys hurmaa!

Antti Häkkänen

Tasavallan presidentti nimitti Antti Häkkäsen, 32, viime keväänä oikeusministeriksi Sipilän hallitukseen. Mäntyharjun mies herätti toki huomiota sitä ennenkin – eikä pelkästään poliitikon rakettimaisen urakehityksensä vuoksi. Jäänviileä olemus, syvänsiniset silmät ja leveät leukaperät ovat tehokas yhdistelmä tyköistuvan puvun kanssa.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Jarno Kuusinen, All Over Press ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!