Uutiset
Katso kuvat!

He olivat Linnan juhlien kauneimmat: yksi jumalainen ilmestys täysin ylitse muiden, ethän missannut näitä - kuvat!

07.12.2017 15:19

Linnan juhlissa nähtiin jälleen mitä kauneimpia pukuja ja asukokonaisuuksia.

Illan ehdoton tyylikuningatar oli F1-tähti Kimi Räikkösen puoliso Minttu Räikkönen, joka saapui linnaan Armanin mittatilauspuvussa.

Minttu ja Kimi Räikkönen
Minttu ja Kimi Räikkönen

Myös rouva Jenni Haukio hurmasi juhlatyylillään. Rouva Haukion vihreän silkkipuvun oli suunnitellut nuori suunnittelija Heidi Karjalainen. Asukokonaisuus oli hillitty, ja se peitti Haukion pyöristyneen raskausvatsan.

Jenni Haukio
Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio

Ex-suunnistaja Minna Kauppi asteli linnaan yhdessä miehensä, Apulanta-yhtyeestä tutun Sipe Santapukin kanssa. Minna oli pukeutunut Minna Jermilän suunnittelemaan, kukkasin koristeltuun pukuun, ja kokonaisuuden kruunasivat trendikkäät hapsukorvakorut.

Minna Kauppi
Minna Kauppi

Kansanedustaja Ilkka Kanervan puoliso Elina Kiikko nousi jälleen Linnan juhlien tyylikkäimpien listalle. Elina juhlisti 100-vuotiasta Suomea Riikka Ikäheimon kullanhohtoisessa, paljettia ja pitsiä yhdistäneessä asussa. Puku suorastaan nuoli pitkän ja hoikan Elinan vartaloa.

Ilkka Kanerva ja Elina Kiikko
Ilkka Kanerva ja Elina Kiikko

Kansanedustajamiehensä Antti Kaikkosen kanssa Linnan juhliin saapunut Satu Taiveaho juhli Suomen itsenäisyyspäivää Anne-Mari Pahkalan suunnittelemassa iltapuvussa. Muotikommentaattori Jaakko Selinin mukaan asulla haluttiin muistaa sotaorpoja: helman valuvat höyhenet kuvastivat lintuja, jotka ovat joutuneet jättämään pesänsä.

Puvun kangas oli työstetty valtameristä kerätystä muovijätteestä.

Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho
Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho

Ex-missi Vanessa Kurri luotti Teemu Muurimäen muotisilmään, ja Vanessa saapui linnaan näyttävässä hopeanhohtoisessa iltapuvussa.

Hänen rintakorunsa oli Kirsti Doukasin käsialaa, ja se kuuluu Kalevala Korun Pohjoinen valo -kokoelmaan. Myös Vanessan puku on suunniteltu Kalevala Korulle, ja se huutokaupataan tammikuussa. Puvusta ja korusta saatu tuotto ohjataan Pelastakaa Lapset ry:lle.

Vanessa ja Jari Kurri
Vanessa ja Jari Kurri

Kirjailija Sofi Oksanen kertoi Seiskalle, että hänelle tuli melkoinen kiire iltapukunsa kanssa. Punaisen asun oli suunnitellut ja tehnyt Aurora Raiskinen Marika Mansikkamäen avustuksella.

− Meille tuli aika kova kiire, koska sain kutsun juhlaan niin myöhäisessä vaiheessa. Posti on aika hidas, ja oli itse muualla pari päivää. Ehti siinä hieman sydän läpättää, koska kalenterissa ei ollut kovin montaa päivää jäljellä, Sofi kertoi.

Sofi Oksanen
Sofi Oksanen

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Timo Korhonen, Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!