fbq
Uutiset
17.02.2019 07:42
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Markku Ruottinen
Jasmin Mäntylä sai haukkumaviestejä työpaikalle.
Haukkumakirjeitä ja viestejä työpaikoille – stalkkerit jahtaavat kohukaunotar Jasmin Mäntylää: ”Minusta on tullut varovainen”
Uutiset
17.02.2019 07:42
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Markku Ruottinen

Julkisuudesta lähes kokonaan kadonnut Jasmin Mäntylä esitteli Seiskalle kiinteistönvälittäjänä työskentelevän Jarmo-rakkaansa, jonka kanssa hän on asunut avoliitossa puolitoista vuotta.

Lue lisää: Jasmin Mäntylän rakkaus roihahti pikavauhtia: Ensitapaamisen jälkeen avoliittoon!

Jasmin on työskennellyt vuoden kiinteistöalalla asiakashankinnan parissa. Hän ei kuitenkaan työskentele samassa yrityksessä miehensä kanssa. Työt ovat myös syy siihen, miksi Jasmin on pitänyt hiljaiseloa julkisuudesta.

Lue myös: Kohukaunotar Jasmin Mäntylä, 36, avautuu viriilistä seksielämästään Jarmon, 56, kanssa: ”20 vuoden ikäeron huomaa sängyssä!”

– Työkaverini lukevat somekuvistani tehtyjä nettijuttuja ja pitävät niitä vain hauskoina. Kukaan ei näe niitä negatiivisina. Olen kuitenkin halunnut näyttää työkavereilleni, että olen tosissani työasioiden kanssa.

– En ole myöskään jaksanut viime aikoina päivitellä somea työpäivien jälkeen. Minusta on tullut varovainen, sillä perässäni on hulluja stalkkereita, jotka ovat laittaneet aiemmin miehilleni ja työpaikoilleni ikäviä viestejä. Kun asuin äitini luona, postilaatikkoon tuotiin haukkumakirjeitä.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »