fbq
Uutiset
09.01.2021 10:07
Teksti: Eetu Ampuja, Kuopio|Kuvat: Seiskan arkisto
Satu ja Sami Kapanen
Harvinaisen suoraselkäistä puhetta! Pehmentynyt ex-kiekkoilija Sami Kapanen myöntää rehellisesti: "Olen ollut särmikäs, temperamenttinen ja itsekeskeinen"
Uutiset
09.01.2021 10:07
Teksti: Eetu Ampuja, Kuopio|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska sai hiljattain kunnian vierailla Sami, 47, ja Satu Kapasen, 34, uudessa kodissa. Aviopari muutti syksyllä Kuopion Kanavarannasta noin 40 kilometrin ajomatkan päähän keskelle korpea. Siellä komeilee Kapasten mahdottoman kokoinen hirsihuvila.

Lue myös: Amerikkalaisuus näkyy Sami Kapasen hirsilinnassa – ”Ei kieltämättä löydy kaikista suomalaiskodeista” Katso kuvat ja video NHL-miljonäärin unelmakodista!

Kyseistä kotiesittelyä tehdessä kiekkoperheessä valmistauduttiin vuoden vaihtumiseen. Maa oli verhoutunut lempeään lumivaippaan, jättiläismäisessä takassa räiskyi tuli ja tunnelma oli muutenkin leppoisa. Mutta niin on kuulemma kaikkina muinakin vuodenaikoina.

– Arkemme on tosi helppoa ja rauhallista. Vuodet ovat tehneet meille hyvää. Tietyt kulmat on ajan saatossa hiottu pehmeämmiksi. Elämämme on helpottunut huomattavasti, Kapaset tuumivat ja katsovat toisiaan syvälle silmiin.

Lue myös: Tässä on Sami Kapasen miesluola! Entinen NHL-kiituri väijyy öisin maailman kovinta kiekkoliigaa ja jännittää Kasperi-poikansa puolesta – ”Löytyy telkkari ja sohva”

Ikionnelliset Satu, 34, ja Sami Kapanen, 47, ovat olleet naimisissa vuodesta 2015. – Tuntuu, että parisuhteemme vain paranee ajan myötä, aviopari myhäilee Seiskalle.
Ikionnelliset Satu, 34, ja Sami Kapanen, 47, ovat olleet naimisissa vuodesta 2015. – Tuntuu, että parisuhteemme vain paranee ajan myötä, aviopari myhäilee Seiskalle.

Lätkän ehdoilla

Toisin oli jokunen vuosi sitten, jolloin Samin aktiiviuralta tuttu kilpailuvietti ja määrätietoisuus olivat vielä leimaavia luonteenpiirteitä. Satu ja Sami tutustuivat toisiinsa kesällä 2014 vain joitakin kuukausia sen jälkeen, kun Sami löi hokkarit naulaan.

– Olen pikkuhiljaa aikuistunut ja varmasti kasvanut henkisesti. Olen ollut aika särmikäs, temperamenttinen ja itsekeskeinen niin kuin kiekon kanssa pitääkin olla, komean NHL-uran ja noin 10 miljoonan tienestit tehnyt Sami myöntää rehdisti.

Lue myös: Isänsä täydellinen vastakohta! Sami Kapanen Kasperi-poikansa naisseikkailuista: Hän tekee omat valintansa virheineen päivineen!

Määrätietoinen meininki jatkui vielä pelaajauran jälkeenkin. KalPan suuromistaja on nähty tiukkailmeisenä omistamansa seuran vaihtoaitiossa: ensin KalPan A-nuorten käskijänä, sitten liigajoukkueen kakkoskoutsina ja lopulta myös päävalmentajana.

– Silloin mentiin lätkä edellä, ja se määritti perheen kalenteria. Nyt olen entistä enemmän keskittynyt siihen, mikä olisi perheelle ja parisuhteelle hyväksi.