Harvinaisen suoraa puhetta! Miljoonan euron Lamborghinilla kurvaileva Vesa Keskinen analysoi itseään kuskina: ”Jos mittarina pidetään ylinopeussakkoja…”

Uutiset | 15.11.2020 17:02

Tuurin kyläkauppias Vesa Keskinen, 53, juhlisti hiljattain kolmannesvuosisataansa Kyläkauppa Veljekset Keskisen palveluksessa. Vaatimattomana miehenä Vesa ei tyytynyt pelkkiin kakkukahveihin, vaan palkitsi itsensä yli miljoona euroa maksaneella Lamborghini Aventador SVJ -luksusautolla.

Vastaavia menopelejä löytyy maailmasta vain 900 kappaletta. Tuurin keltainen kaunotar on tiettävästi ainoa laatuaan Suomessa.

– Minulle on aina ollut kunnia-asia, että olen ostanut kaikki urheiluautoni omalla rahalla – en Kyläkaupan piikkiin, Vesa korostaa Seiskalle.

Lue lisää: Vesa Keskinen palkitsi itsensä miljoonan euron Lamborghinilla – vaimo ei innostunut autokaupoista: Janen mielestä tämä on turhake!

Vesa Keskinen sai toissa viikolla yli miljoona euroa maksaneen Lamborghini Aventador SVJ:n. Lähes 800-hevosvoimaista keltaista kaunotarta on valmistettu vain 900 kappaletta, ja se on Suomessa ainoa laatuaan.
Vesa Keskinen sai toissa viikolla yli miljoona euroa maksaneen Lamborghini Aventador SVJ:n. Lähes 800-hevosvoimaista keltaista kaunotarta on valmistettu vain 900 kappaletta, ja se on Suomessa ainoa laatuaan.

Hillitty kuski

Mr. Keskinen, millainen kuski olet omasta mielestäsi? Onko Jane koskaan kertonut pelkäävänsä kyydissäsi tai päinvastoin?

– Olen kuskina nykyään tietoisesti hillitty, Vesa vakuuttaa heti alkajaisiksi.

– Toki ennen lapsiakin olen ajanut omasta mielestäni jopa lähes kiitettävän huolellisesti, jos mittarina pidetään ylinopeussakkoja. Edellisestä poliisin antamasta ylinopeussakosta on noin 15 vuotta, ja sen jälkeen on pari peltipoliisia muistanut kirjeellä, joista on ilmennyt noin 10 kilometrin ylitykset, hän jatkaa.

– En ole koskaan kokenut, että pelkäisimme toistemme kyydissä. Brasilian Fortalezan kaupungin liikenteessä koen jopa turvallisuutta Janen ajaessa. Hänellä lienee sama tunne, kun ajan Tuurin lumisilla metsäteillä.

Lue lisää Vesasta ja miljoona-Lambosta tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto ja Teija Pekkala
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!