Hannele Lauri koki erikoisen iskuyrityksen: Pariskunta tuli kotioven taakse, mies halusi vaihtaa kumppaninsa Hanneleen!

Uutiset | 16.09.2017 15:02

Näyttelijä Hannele Lauri näyttelee Varasto 2 -elokuvassa Minttu Mustakallion näyttelemän roolihahmon äitiä Ainoa. Näyttelijäporukalla oli muutamat kuvaukset aikaisin aamusta ja herääminen kukonlaulun aikaan tuotti tuskaa Hannelelle.

- Minun unirytmini on sellainen, että tuijotan tv-sarjoja yömyöhään, joten aamusta on vaikea päästä ylös.

Raskas kesä

Hannelella on ollut raskas kesä, sillä toukokuussa hänen siskonsa menehtyi traagisesti ja myöhemmin 13-vuotias Nina-koira kuoli juuri ennen näytelmän ensi-iltaa.

- Nancy-koirani selvästi kaipaa kaveriaan. Nancy on mukana kuvauksissa ja seuraa minua kaikkialle. Vasta silloin hän alkaa haukkua, kun pitää lähteä kotiin.

Vuosia sitten Hannele näytteli Hynttyyt yhteen -suosikkisarjassa, joka on löytänyt tänä päivänä uuden yleisön.

- Se olisi hauskaa, jos sitä alettaisiin tehdä uudelleen. Nuoret naiset tulevat minulle sanomaan, että he katselevat sarjaa illanistujaisissa ennen bailaamista.

Miehet soittelevat

Hannele viihtyy sinkkuna, vaikka ottajia hänellä olisi.

- Olen aina sanonut, ettei kukaan tule kotiovelle ilmoittautumaan, paitsi minulle tuli. Kello oli vähän yli yhdeksän ja ovikello soi. Oven takana seisoi pariskunta, ja he kertoivat eroavansa. Mies kysyi, haluanko alkaa olla hänen kanssaan. Kiitin tarjouksesta ja sanoin pärjääväni yksinään, Hannele naureskelee.

Hannele saa tuntemattomilta miehiltä myös epämääräisiä puheluita.

- Minulla on tallennettu puhelimeen monta älä vastaa -numeroita, sillä yleensä soittajat ovat olleet ääliöitä. Yöllä minun täytyy pitää puhelinta äänettömällä, koska ihmiset ovat löytäneet numeroni.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!