fbq
Uutiset
18.08.2018 17:04
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Jari Karjalainen
Hanna Pakarinen
Hanna Pakarinen hehkuttaa vauva-arkeaan: On ollut aivan upea kesä!
Uutiset
18.08.2018 17:04
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Jari Karjalainen

Laulaja Hanna Pakarinen teki ensimmäisen julkisen esiintymisensä esikoisensa syntymän jälkeen Helsingissä järjestetyssä Tubeconissa.

Hannan ja hänen aviomiehensä, muusikko Risto Niinikosken esikoinen syntyi toukokuun lopussa. Laulaja hehkui äitiyden onnea.

- Kaikki on mennyt todella hyvin. On ollut aivan upea ja erilainen kesä, Hanna kertoi Seiskalle.

Laulaja vieraili Yle Kioskin paneelikeskustelussa, jossa keskusteltiin muun muassa salakuvaamisesta. Hannan mukaan vauvan syntymä ei ole aiheuttanut epämiellyttäviä tilanteita ihmisten keskuudessa.

- Haluan luottaa siihen, että ihmiset osaavat käyttäytyä. Kukaan ei ole tullut ottamaan kuvia minusta ja vauvasta. En anna sen myöskään haitata minun ja perheeni elämää. Ei minulle ole tullut esimerkiksi bussissa sellaista oloa, että minua ja lasta kuvattaisiin salaa. Jos joku ottaisi jonkun salakuvan, en usko hänen haluavan julkaista sitä missään. Ihmiset ymmärtävät, että niin ei saa tehdä.

Seiska oli mukana Tubeconissa K18-kortteli by Seiska -pisteellä, joka nimensä mukaisesti piti huolta Tubeconissa vierailevista täysi-ikäisistä. K18-kortteli by Seiska -pisteellä pääsi tapaamaan tubettajia ja artisteja. Seiskan tekemät haastattelut löydät Seiskan YouTube-kanavalta.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »