Uutiset

Hanna Mäntylän Heikki-rakas puolustelee salasuhdettaan: Olimme tauolla!

30.11.2016 09:48

Ex-ministeri ja kansanedustaja Hanna Mäntylän (ps.), 42, parisuhde eduskunta-avustaja Heikki Tammisen, 32, kanssa paljastui Seiskassa marraskuun alussa. Tamminen on kansanedustaja Ville Vähämäen avustaja ja europarlamentaarikko Jussi Halla-ahon kotimaan avustaja.

Seiskaan tulleiden vinkkien mukaan Hanna ei kuitenkaan ole Heikin ainoa nainen. Vielä syksyn alussa Heikillä oli salasuhde salolaisen yksinhuoltajaäidin kanssa.

Seiskan tavoittama Heikki Tamminen kertoo suhteensa Hanna Mäntylän kanssa olleen tauolla, kun hän tapaili salolaisnaista. Hän kiistää pyörittäneensä samanaikaisesti kahta naista.

– Sinkkuna saa tapailla ihmisiä, jos haluaa. Sittemmin olemme palanneet takaisin yhteen. Kyseinen nainen tiesi koko ajan, ettei minulla ole ollut suhdetta samanaikaisesti kenenkään kanssa, Heikki Tamminen viestittää Seiskalle.
 

Tutustuivat Tinderissä

Lähipiirin mukaan Heikin ja Hannan suhde on kestänyt vuosia, vaikka pariskunta kertoikin suhteestaan Facebookissa vasta taannoin.

Seiskan tavoittama, nimettömänä pysyttelevä salolainen yksinhuoltaja kertoo tutustuneensa Heikkiin Tinderissä syyskuun alussa. Hän kuvailee suhdettaan Heikin kanssa hyvin läheiseksi.

 

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!