Uutiset

Hanna Gullichsen haki apurahaa - syövän sairastanut juoksija-aviomies kirjoitti kirjan: Jäljet ovat fyysisiä ja osin henkisiä!

29.08.2017 19:31

Ruokakirjailija Hanna Gullichsenin aviomies, juoksija Joonas Laurila julkaisee pian kirjan joka kantaa nimeä Juoksijan järki. Teos on Hannan mukaan tarina motivaatiosta, tahdonvoimasta ja mielenhallinnasta eikä kyse ole suinkaan tehokkaista juoksuohjelmista tai tsemppilauseista.

Kirja käsittelee myös Joonaksen taistelua syöpää vastaan, jonka hän sairasti 17 vuotta sitten.

- Osa teistä tietää jo tämän tarinan, osalle se on uutta infoa. Mun elämäni rakkaus, tukipilari ja valo, aviomieheni Joonas Laurila sairasti syövän aikuisuuden kynnyksellä, hän selvisi, mutta syöpä jätti jälkensä. Jäljet ovat fyysisiä ja osin henkisiä, ovat tallanneet alleen, mutta myös antaneet aseita nousta mielen avulla uuteen elämään, Hanna kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

Hanna kertoo tehneensä viime syksynä apurahahakemuksen, johon hän sai myönteisen vastauksen. Hanna kertoi asiasta puolisolleen ja toivoi apurahan turviin Joonaksen saattavan tarinansa kirjan kansien väliin.

- Nyt ollaan jo lähellä, kirja on painossa ja miestä jännittää arvatenkin vähintään yhtä paljon kuin minua, sain kirjoittaa pienen pätkän kirjaansa minäkin, otsikolla Juoksijan vaimo. Juoksijan järki on kirjan nimi, aihe saattaa koskettaa sinua vaikket olisi juossut kilometriäkään, sillä teos on tarina motivaatiosta, tahdonvoimasta ja mielen hallinnasta. Kirjassa ei ole yhtään juoksuohjelmaa, tsemppilausetta eikä siinä venytetä hymyillen etureittä eikä nautita smoothieta.

Joonas kirjoitti heinäkuussa vaimonsa blogiin päivityksen muun muassa kenkäkeräilystään, joka sai alkunsa hänen sairaudestaan.

- Jalkateräni rakennettiin uuteen uskoon ja fyssarit sanoivat kuntoutuksen jälkeen, että minun pitäisi käyttää useampaa erilaista kenkäparia viikossa, jotta leikattu jalkaterä saisi riittävästi ärsykkeitä. Otin käskyn ehkä hieman liian kirjaimellisesti, Joonas aloittaa.

Hän paljastaa nimittäin omistavansa noin 250 paria kenkiä, joihin ei edes lukeudu miehen juoksukengät.

Joonaksen postauksen voit lukea kokonaisuudessaan Hannan Blogista.  

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!