fbq
Uutiset
10.11.2017 00:33
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: pasi murto
irina
Hän on Suomen seksikkäin nainen - strippari Irina Tundra vei voiton: Nyt teillä on jotain mitä odottaa, aion ottaa isommat silikonirinnat!
Uutiset
10.11.2017 00:33
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: pasi murto

Titteli Suomen seksikkäimmästä on ratkennut, kun voiton vei Irina Tundra. Huima finaali käytiin Seiskan 25-vuotissjuhlaristeilyllä Siljan täysin uusitulla Europa -laivalla vain hetki sitten. 

Voittaja ratkesi viiden finalistin välillä, jotka olivat stripparina ja glamour-mallina työskentelevä Irina Tundra, media-alaa opiskeleva Jenna Julia, Miss Bum Bum  -titteliä havitteleva Julia Helin, leipuri-kondiittori Nina Boman sekä promootiotöiden parissa työskentelevä Noora Caroliina

Voittajalle on maineen lisäksi myös luvassa plastiikkakirurgia Finestin tarjoamat silikonit, jotka Irina aikoo ottaa enemmän kuin mielellään. 

fffdSeiskan palkintopullonIndralle ojensi Mr. Finland -finalisti!

- Ole haaveillut uusista silikoneista jo pitkään, ja olen myös niihin säästänyt. Aina on kuitenkin tullut jonkinlainen tilanne, että olen joutunut säästöni käyttämään. Aion hankkia isommat rinnat ja eri merkiltä, nyt teillä on jotain mitä odottaa, erittäin onnellinen Irina kertoo Seiskalle.  

Tuorein Suomen Seksikkäin -kausi ei ollut suinkaan ensimmäinen kerta, kun Irina osallistui kilpailuun. Hänet nähtiin kilpailemassa tittelistä ensimmäisen kerran vuonna 2015. 

Seiska onnittelee voittajaa!