Haloo Helsinki! yhteistyöhön liigaseuran kanssa – bändin kitaristilta heti nolo lipsautus, faneilta välitön kuitti

Uutiset | 04.09.2017 16:51

Suomen tämän hetken menestyneimpiin yhtyeisiin lukeutuva Haloo Helsinki! on alkavalla liigakaudella näkyvästi esillä HIFK:n kotihallissa. Nordenskiöldinkadun kiekkopyhätön keskiympyrää koristaa parhaillaan helsinkiläisbändin logo.

HIFK:n verkkosivujen uutisen mukaan seuran ja orkesterin välillä on luvassa myös muunlaista yhteistyötä kauden mittaan. Sekä HIFK että Haloo Helsinki! julkistivat yhteistyöstä kertovan mainosvideon omilla some-tileillään.

– IFK on ollut urheiluseurana ja brändinä tosi iso vaikuttaja omaan henkilökohtaiseen elämääni ja mun ja Leon (Hakanen) yhteiseen nuoruuteen, bändin kitaristi Jere Marttila fiilistelee videolla.

– Tää halli on Suomen legendaarisin jäähalli ja me käydään kundien kanssa katsomassa matseja. Joten onhan se tosi upeaa, että logo on tuossa keskellä, Jeren kitaristi-kollega Leo Hakanen puolestaan hehkuttaa.

Bändin fanien keskuudessa uutinen on otettu vähemmän yllättäen riemuiten vastaan. Mutta vaikka valtaosa kommentoijista onkin asiasta mielissään, mukaan mahtuu myös muutama ymmärrettävä soraääni.

Kiekkopiireissä pidetään yleisesti itsestäänselvyytenä, että Suomen legendaarisin jäähalli sijaitsee vain ja ainoastaan Tampereella. Vuosikymmeniä Tapparan ja Ilveksen kotihallina toiminut Hakametsä valmistui vuoden 1965 MM-kotikisoja varten. Samalla se on myös Suomen vanhin jäähalli.

Helsinki sitä vastoin sai oman hallinsa vasta lähes puolitoista vuotta myöhemmin, kun Nordis avasi ovensa syksyllä 1966.

 

#hifk #haloohelsinki ❤️

Henkilön Leo Hakanen (@leohakanen) jakama julkaisu

Kitaristin härski kotiinpäinveto ei sentään mennyt edes kaikilta bändin faneilta läpi. Hereillä olleet kansalaiset ojensivat stadilaisten lasien läpi maailmaa katselevaa Leoa:

– Kyllähän kuitenkin Hakametsä vielä legendaarisempi on, Facebookissa huomautettiin.

– Legendaarisimmasta jäähallista voidaan olla muutakin mieltä, mutta kyllä logollenne ehdottomasti coolein paikka, eräskin Insta-käyttäjä kommentoi.

– Ehkä Leolle Suomen legendaarisin halli, toinen some-käyttäjä naureskelee.

Helsingissä sopii toivoa, että megabändin logo toisi uutta puhtia vuosikausia alisuorittaneen HIFKin tekemiseen. Liigan voimasuhteet ovat vahvasti kallellaan juuri Tampereen suuntaan, sillä viitenä edelliskautena finaaleihin yltänyt Tappara on Suomen seuratuimman urheilusarjan hallitseva tuplamestari.

Jo vuonna 1965 avattua Hakametsän jäähallia pidetään yleisesti Suomen legendaarisimpana kiekkopyhättönä.
Jo vuonna 1965 avattua Hakametsän jäähallia Tampereella pidetään yleisesti Suomen legendaarisimpana kiekkopyhättönä.

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!