Erna Huusko

Fitnessmalli-kisan finalisti julkaisi pepustaan ennen ja jälkeen -kuvat - someraivo puhkesi: ”Oletko tosissasi?”

Uutiset | 09.01.2018 18:02

Fitnessmalli-kilpailun finaaliin asti yltänyt Erna Huusko on 19-vuotias nainen, joka on omistanut elämänsä niin urheilulle kuin terveelliselle ruokavaliolle. 

Erna on urheillut koko elämänsä, ja muutti nuoren sisarensa kanssa Tallinnaan treenaamaan kansainvälistä taitoluistelijanuraa varten. Nykyään Erna on ahkera kuntosalikissa, joka on julkaissut myös oman pakaratreeni-ohjelman. 

Vaaleaverikön kurvit ovat muodokkaat ja kovalla työllä hankittu, eikä Erna pelkää esitellä lihaksiaan yli kymmenelle tuhannelle seuraajalleen. 

Tällä viikolla kaunotar julkaisi seuraajilleen kuvaparin, jossa toista kuvista oli varovasti käsitelty. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat

- Tässä olen minä! Yhdessä kuvassa näet täydellisen ihon ja toisessa näet tytön, joka ei tunne epävarmuutta pienestä vartalonsa virheestä huolimatta. Ensin meinasin julkaista version, jota on käsitelty, mutta sitten ajattelin, miksi ihmeessä tekisin niin ja esittelisin jotain mitä en ole. Jaan teidän kanssanne niin monia asioita, että haluan aina olla rehellinen siitä, mitä näette.

- Tänä päivänä sosiaalinen media luo paineita nuorille, jonka vuoksi ei aina ole helppoa olla oma itsensä. Pitäisi olla ylpeä siitä, kuka olet ja arvista, joita sinulla on. Pointtina on, ettei ikinä pitäisi uskoa mitä näet mediassa, eikä pitäisi verrata itseään virheettömiin ihmisiin, joita näet. Et ikinä tiedä kuinka paljon aikaa he käyttävät siihen, että heidän ihonsa on täydellinen ja hohtava. Et tiedä millainen tarina on taustalla, Erna kirjoittaa. 

Käsitellyssä kuvassa Ernan pakaranreunasta on poistettu arpi, joka on varsin yleinen, sillä se on peräisin lapsena saaduista rokotuksista. Kaikki eivät kuitenkaan lämmenneet hänen avautumiselleen ja kyseenalaistivat hänen ajatusmaailmansa epävarmuudesta.

- Yksi pikku pilkku? Oletko tosissasi? Kutsut tuota epävarmuudeksi? Vau, oletpa rohkea, eräskin seuraaja kommentoi. 

- Kyllä sä nyt oot hienosti näyttäny faneilles kuinka uskallat olla aito ja julkaiset käsittelemättömän kuvan. Kyllä sä olet rohkea nainen, kysehän on kuitenki yhdestä rokotusjäljestä joka meillä JOKAISELLA on, toinen komppasi.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:erna huusko/instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!