fbq
Uutiset
27.02.2018 15:39
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
Eevi_Hussi_Thumb
Fitness-kaunottaret Eevi Teittinen ja Janni Hussi yhdessä reppureissaamassa: On meillä matkassa muutamat puhtaat pikkarit - seksiä tihkuvat lomakuvat!
Uutiset
27.02.2018 15:39
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Fitness-kaunottaret Janni Hussi ja Eevi Teittinen ovat suunnanneet yhdessä reissuun Sri Lankalle Etelä-Aasiaan. Janni julkaisi Idealistan blogissaan päivityksen, jossa kaunotar kertoo enemmän heidän yhteisestä reissustaan. 

Me heitettiin Eevin kanssa rinkat selkään ja lähdettiin kiertämään maata hyvinkin minimaalisella varustuksella, vain kamerat ja läppärit messissä. Ja okei, ehkä muutamat puhtaat pikkarit, Janni kirjoittaa. 

Kiertelevät ympäri Sri Lankaa

Janni kertoo, että he ovat aikaisemmin lähteneet reissuun tarkoituksenaan tehdä heidän blogeihinsa hyvää ja vaihtelevaa materiaalia nauttien samalla auringon lämmöstä.

Normaalisti samassa kohteessa on vietetty koko reissu, ja hotelliksi on valikoitunut kiva hotelli. Tällä kertaa kaverukset aikovat olla yhdessä kohteessa maksimissaan kaksi yötä.

 

Sri lankaaaaa!! ☀️ Enjoying some vitamin D ? #srilanka #traveling #mirissa #reppureissu

Henkilön Janni Hussi (@jannihussi) jakama julkaisu

Jannin ja Eevin on tarkoitus viettää loma kierrellen Sri Lankaa mahdollisimman pienellä budjetilla. 

Jo eurolla saa kattavan aterian ja muutenkin paikallisten kulkuvälineiden käyttö on edullista. Hotellitkin ovat edullisia vaikkapa Suomeen verrattuna, Janni kirjoittaa blogissaan

Janni toivoo pääsevänsä reissussa ainakin vaeltamaan, sekä näkemään eläimiä luonnonsafarilla. Lisäksi kaunotar hehkuttaa matkaseuraansa. 

- Matkaseura on niin kertakaikkisen loistavaa, että tästäkin reissusta tulee takuulla ikimuistoinen!

Janni nähdään tällä hetkellä Nelosella pyörivässä Selviytyjät Suomi -ohjelmassa kisaamassa muiden julkkisten kanssa. 

Lue lisää: JANNI HUSSI PALJASTAA BLOGISSAAN SALATUN YKSITYISKOHDAN SELVIYTYJÄT-OHJELMAN KULISSEISTA: ”KIELLETTIIN PUHUMASTA KISOJEN JÄLKEEN”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »