Maria Mustonen

Filippiiniläisvankilassa yli vuoden virunut missi Maria Mustonen palasi julkisuuteen: "Olen ehdolla kuntavaaleissa"

Uutiset | 06.02.2021 16:12

Miss Helsinki -finalisti Maria Mustonen pidätettiin muutama vuosi sitten Filippiineillä epäiltynä huumekaupasta. Maria pidätettiin sikäläisen huumekauppiaan kotiin tehdyn ratsian yhteydessä. Asunnosta löytyi ”Shubua” eli paikallista metamfetamiinia sekä kokaiinia, ekstaasia ja käsiaseita.

Tästä käynnistyi Marian painajainen, sillä hänet paiskattiin vuonna 2017 yli vuodeksi tutkintavankeuteen Filippiinien pahamaineiseen Metro Manilan vankilaan.

Lue myös: Pidätetty Maria Mustonen eli luksuselämää Filippiineillä: liikemiespuoliso ja oma autonkuljettaja!

Nyt Maria on kuitenkin palannut julkisuuteen. Maria julkaisi yllättävän uutisen sosiaalisessa mediassa. Missikaunotar aikoo nyt kunnostautua poliitikkona.

Olen ollut hiljaa sosiaalisessa mediassa viimeiset pari vuotta, koska olen koittanut saada kadonutta aikaa takaisin. Olen tehnyt töitä, opiskellut, urheillut ja viettänyt aikaa perheeni kanssa, Maria kertoo Instagram-tilillään.

Koronapandemian aikana yrittäjyys on ollut haastavaa kaikin puolin. Haluaisin että yrittäjiä autetaan ja tuetaan kunnassani enemmän kuin koskaan. En pysty katsomaan sivusta ja olla tekemättä mitään. Haluan oikeasti tehdä asialle jotain. Siksi olenkin ehdolla tämän vuoden Espoon kuntavaaleissa 2021, Maria täräytti kuvatekstissään.

Entinen missi kertoi myös informoivansa pian lisää vaaliteemoistaan.

Lue myös: Suomalainen Maria Mustonen joutui osalliseksi Filippiinien presidentin Rodrigo Duterten huumesotaan!

Vapautui vankilasta vuonna 2018

Putkaan joutuminen oli Marialle katastrofi, sillä lähipiirin mukaan hän oli ennen pidätystään elänyt paikallisen mittapuun mukaan todellista luksuselämää. Hänellä oli ollut käytössään muun muassa oma autonkuljettaja.

Yli vuoden piina päättyi vuoden 2018 syyskuun lopussa, kun hän vapautui vankilasta hyvän onnen ansiosta. Huumepoliisin edustaja nimittäin ei saapunut oikeudenkäyntiin, joten Maria vapautettiin toistaiseksi kaikista häntä koskeneista syytteistä.

Viranomaiset eivät myöskään enää voineet estää Mariaa poistumasta maasta.

Lue myös: Filippiineillä vangittu Miss Helsinki -kaunotar avautuu elämänsä rankimmasta vuodesta: "Näin mitä köyhyys todella..."

Seiskan selvityksen mukaan missi käytti tämän mahdollisuuden hyväkseen ja palasi Suomeen. Hän asuu miehensä ja tuolloin alle kouluikäisen tyttärensä kanssa huomaamattomasti Espoon perukoilla rauhallisella omakotitaloalueella.

Seiskassa huhtikuussa 2019:

Seiskassa
Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!