Uutiset

Fanit huolestuivat! Amadeus Lundberg katosi julkisuudesta ja jäi mystiselle sairauslomalle – miten käy jättikiertueen loppuunmyydylle aloituskonsertille?!

19.01.2020 10:46

Seiska kertoi aikaisemmin, että vuoden 2009 tangokuninkaan Amadeus Lundbergin, 30, fanit ovat huolissaan laulajan terveydentilasta. Laulaja on joutunut perumaan useita isoja konsertteja pitkittyneen sairauslomansa vuoksi.

Lue lisää: Mystinen sairausloma! Tangokuningas Amadeus Lundberg peruu keikkojaan!

Sairausloman syyt ovat luonnollisesti yksityisiä, mutta monella artistilla on tapana kertoa pettyneille lipunostajille asiasta julkisesti, jos keikat jäävät väliin. Amadeus ei ole edes sosiaalisessa mediassa ottanut kertaakaan kantaa sairauslomaansa.

Amadeus on vuoden 2009 tangokuningas. Viime vuonna hän juhli siis 10-vuotista uraansa sekä omia kolmekymppisiään
Amadeus on vuoden 2009 tangokuningas. Viime vuonna hän juhli siis 10-vuotista uraansa sekä omia kolmekymppisiään.

 

Lue myös: Sairausloman syystä vaiettiin! Laulaja Amadeus Lundberg perui viime tingassa keikkamatkansa Kanariansaarille!

Miten käy kiertueen?

Seiska yritti tavoitella Amadeusta lukuisia kertoja, mutta turhaan. Myöskään ohjelmatoimisto ei vastannut tiedusteluihin.

Vasta kolmekymppisen laulajan mystinen sairausloma ja liki täydellinen katoaminen julkisuudesta on herättänyt huolta hänen tervehtymisestään.

Lara-vaimo ja Amadeus asuvat Järvenpäässä. Heillä on yhteinen Rio-poika, 4, sekä kaksi lasta Laran aiemmasta liitosta. Kuva on vuodelta 2015.
Lara-vaimo ja Amadeus asuvat Järvenpäässä. Heillä on yhteinen Rio-poika, 4, sekä kaksi lasta Laran aiemmasta liitosta. Kuva on vuodelta 2015.

 

Lue myös: Amadeus Lundberg kymmenen vuotta tangokuninkaana: Näin selätin esiintymisjännityksen – ”Voin keskittyä esiintymiseen!”

Helmikuun alussa Amadeuksella on alkamassa iso, maaliskuulle asti kestävä Mambo Italiano -kiertue. Esimerkiksi kiertueen aloituskonsertti Kangasala-talossa on loppuunmyyty.

Sekä lipunostajat että kiertueella esiintyvät kollegat ja järjestäjät toivovat taatusti, että Amadeus saa terveytensä kuntoon.

Teksti:Jari Peltomäki
Kuvat:Seiskan ja Allerin arkisto ja Miika Havo/Seinäjoen tangomarkkinat
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!