Mika Ilmen tunsi ISIS-äidin.

Ex-vapaaottelija-liivimies Mika ”Immu” Ilmen tuntee leirillä viruvan ISIS-äidin: ”Kaikki kundit kuolasivat Fatiman perään!”

21.02.2020 07:56

Syyrian al-Holin vankileirillä viruvat suomalaiset ISIS-äidit lapsineen ovat olleet jo kuukausia päivänpolttava puheenaihe. Poliitikot kiistelevät, pitäisikö äitejä tuoda konsulikyydillä Suomeen.

Lue myös: Vapaaottelulegenda, ex-gangsteri Mika ”Immu” Ilmén ja Johanna-vaimo hakeavat avioeroa yhdessä

Äitien taustoista ei ole julkisuuteen juurikaan tihkunut tietoa. Seiska sai lisätietoa Fatima-nimellä julkisuudessa kutsutun ISIS-äidin taustoista. Seiska tapasi ex-vapaaottelija-liivimies Mika ”Immu” Ilmenin, joka kertoo viettäneensä nuoruutensa samoissa piireissä Fatiman kanssa Vantaalla.

Lue myös: Huumetuomion kärsinyt ex-vapaaottelija Mika Ilmén avautuu menneisyydestään: Olin prätkäjengin asekersantti!

– Tuolloin Fatima oli supisuomalainen, erittäin hyvännäköinen daami, jonka perään kaikki kundit kuolasivat. Hän tiesi varsin hyvin oman arvonsa ja oli aika "bitch" muille pimuille. Kundeja hän pyöritteli kuus–nolla, Immu muistelee.

Immu on entinen vapaaottelija ja Cannonball-jengin jäsen. Immun nimeä kantava elämäkertateos nousi yhdeksi luetuimmista kirjoista viime vuonna.

Lue lisää Mikan muistoja Fatimasta tuoreimmasta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Panu Hörkkö

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!