fbq
Uutiset
05.04.2017 14:45
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Aki Samuli
Ex-tangokuningas Aki Samuli kaatui pahasti: Tuntui, kuin minua iskettäisiin puukolla!
Uutiset
05.04.2017 14:45
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Entinen tangokuningas Aki Samuli, 34, kertoi Seiskalle hiljattain jäävänsä yhtyeensä kanssa kahden viikon ansaitulle keikkatauolle. Loma sai ikävän käänteen jo toisena lomapäivänä, kun laulaja liukastui kotipihallaan pahasti.

- Selkä vaan niksahti. Kahta päivää myöhemmin en päässyt enää sängystä ylös. Hieman pelottava ja avuton olo oli maata kylmällä lattialla yli puoli tuntia miettien, että miten mä tästä pääsen ylös. Tuntui, että selkä katkeaa, jos yritän nousta ylös. Raahauduin sitten rappusiin ja sitä kautta sai itseni jaloilleni. Siihen meni kuitenkin oma aikansa, Aki Samulin kertoo Seiskalle.

Päästyään takaisin jaloilleen Aki hakeutui lääkärin vastaanotolle.

- Lääkäriressuhan siitä sitten tuli, kun jalat eivät kantaneet ja tuntui, kuin puukolla vedettäisiin iskuja. Lääkärin diagnoosi oli välilevynpullistuma. Lisäksi iskiashermo oli ollut myös puristuksissa, Aki kertoo.

Ei peru keikkojaan

Selkävammasta huolimatta Aki ei ole perunut keikkojaan.

- Olen käynyt kaksi kertaa kiropraktikolla hoidettavana ja hoitosuunnitelma on tehty. Yritän elää nyt mahdollisimman normaalia elämää kaiken suhteen. Toki energinen esiintyminen on vähän rajoittuneempaa, koska nyt mennään selän ehdoilla, jotta saadaan se kuntoon. Uskon, että se tulisi vielä kipeämmäksi, jos jäisin vaan kotiin. Nyt olen matkalla Ikaalisiin keikalle.

Muuttaa käytöstään

Tapaturma on saanut Akin ajattelemaan omaa terveyttään.

- Yksikin väärän liike voi viedä toimintakyvyn. Pahimmassa tapauksessa pysyvästi. Ennuste on tällä hetkellä, että paranen ilman leikkaushoitoa. Tämä varmasti muistuttaa minua jatkossa siitä, että huollan eri tavalla niitä pienempiäkin tukilihaksia ja niveliä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »