fbq
Uutiset
11.04.2019 08:21
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan arkisto
Cheekin omistama asunto laitettiin myytiin.
Ex-räppäri Cheek laittoi luksusasuntonsa myyntiin – yli miljoonan euron ökylukaali!
Uutiset
11.04.2019 08:21
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan arkisto

Miljoonaomaisuutensa räppiurallaan tehnyt Jare Tiihonen, 37, tekee bisnestä nyt myös kiinteistöpuolella. Jare osti viime vuonna kokonaisen kerrostalon Lahdesta, ja aikaisemmin hän osti erään ystävänsä kanssa Helsingin Punavuoresta asunto-osakeyhtiön ullakkotilat. Ullakolle on remontoitu kuusi huoneistoa, joista Jare omistaa Seiskan tietojen mukaan kolme.

Lue myös: Tähän nousee kiinteistöbisnekseen siirtyneen Cheekin miljoonaprojekti: Seiska esittelee hulppeat ullakkokämpät - paljastavat kuvat!

Iso terassi

Oikotielle on ilmestynyt ennakkomarkkinointiin yksi Jaren omistamista ullakkolukaaleista, jossa on 124,2 neliötä. Siinä on neljä huonetta, avokeittiö, kaksi kylpyhuonetta sekä iso lasitettu terassi, josta aukeaa näkymät rauhalliselle sisäpihalle. Terassilla pääsee nauttimaan ilta-auringosta. Asunto kannattaa ostaa mahdollisimman pian, sillä ostaja voi vielä vaikuttaa asunnon materiaaleihin.

Lue myös: Asiantuntijalta raju arvio Cheekin uudesta miljoonabisneksestä – voiko tavoite jättivoitosta edes toteutua? ”Tähän liittyy isoja riskejä!”

Hulppeaa lukaalia ei voi ostaa ihan tavallinen tallaaja, sillä sen hintapyyntö on 1 390 000 euroa eli reilut 11 000 euroa neliöltä. Asunnon arvioitu valmistumisaika on heinäkuussa.

Lue lisää ja katso kuvat Cheekin miljoonaprojektista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!