Uutiset
Katso kuva!

Juha Sipilä myy ökykotiaan Sipoossa - hintapyyntö 1,35 miljoonaa euroa! 269 neliön talossa hulppea saunaosasto, merinäköala, viinikellari - kuva ja video!

10.06.2020 10:59

Entinen pääministeri Juha Sipilä on laittanut Sipoossa meren rannalla sijaitsevan kotinsa myyntiin.

Sipilä maksoi talostaan kuusi vuotta sitten toukokuussa 2014 peräti 1,3 miljoonaa euroa, ja nyt Sipilän asettama hintapyyntö on 1,35 miljoonaa euroa, joten kovin muhkeaa myyntivoittoa entinen pääministeri ei lukaalistaan tavoittele.

269 neliön ökytalossa on peräti seitsemän huonetta, mukaan lukien kolme makuuhuonetta, voimistelu- ja askarteluhuone ja leffateatterihuone, ruokailutila, viinikellari, porealtaalla varustettu saunaosasto pukuhuoneineen sekä useita kylpyhuoneita ja wc-tiloja. Talosta aukeaa myös hulppea merinäköala, joka etenkin antaa parhaansa talon tilavalta terassiparvekkeelta.

Juha Sipilän koti
Juha Sipilän talo kuvattuna kesällä 2017.

Talossa on käyetty myös laadukkaita pintamateriaaleja, kuten italialaista graniittia ja merbauparkettia. Talon viihtyisyyttä lisäävät lisäksi muun muassa varaava takka ja olohuoneen ylellinen äänentoistojärjestelmä.

Vuonna 1997 rakennetun täyskivitalon kallioinen rinnetontti on kooltaan yli 2000 neliömetriä, ja pihalta löytyy muun muassa palju katoksineen.

Sipilän talon myynti-ilmoitus kuvineen on katsottavissa tästä linkistä.

KATSO VIDEO SIPILÄN TALOSTA!

 


 

Teksti:Anna Tenhu & Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus & All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!