Uutiset

Ex-missi Pirkko Mannola ja kiekkoguru Göran Stubb avoimina: ”On kiva elää synnissä!”

01.11.2019 21:03

Pirkko Mannolalla on kalenterissaan muutama syyskonsertti, kihlattu Göran Stubbilla puolestaan jääkiekkoa.

– Jokainen aamuni alkaa teksti-tv:n sivulla 235. Katson sieltä heti herättyäni NHL-tulokset! Meillä menee oikein mukavasti, muttemme vieläkään aio naimisiin, sillä sehän ei ole lainkaan muotia. On yhä kiva elää synnissä, Göran kertoi Seiskalle Täydellinen joulu -elokuvakomedian kutsuvierasensi-illassa.

Emmy-ehdokkaaksi New Yorkiin!

Antti Luusuaniemi

Vaimonsa Lilin kanssa juhlinut, Täydellinen joulu -elokuvan yhtä pääosaa tulkitseva Antti Luusuaniemi loistaa myös toisessa komediassa. Hänen ja Kari Ketosen tähdittämä Ylen Luottomies pääsi ainoana pohjoismaalaisena ehdolle Emmy-gaalaan. Yhdysvaltojen arvostetuimmat tv-alan palkinnot jaetaan marraskuussa.

– Enpä tiedä, kuinka moni suomalaissarja on päässyt Emmy-ehdokkaaksi! Luulen, että meillä on ihan fifty-sixty-tsäänssit voittaa siellä, Antti naureskeli.

Akun tytär näyttelee elokuvassa!

Aku Hirviniemi, Sonja Kailassaari ja Annikki-tytär.

Rakkaansa Sonja Kailassaaren kanssa poseeranneen Aku Hirviniemen joulupuvussa näkyi pieniä Ruotsin lippuja.

– Kyllä, koska leffan alkuperäisformaatti on Ruotsista. Sitä paitsi kyllähän jouluna pitää laittaa sellaista päälle, jossa ei pienet oksennustahrat näy, Aku murjaisi.

Akun ja Sonjan kanssa punaiselle matolle tuli poseeraamaan myös Akun Annikki-tytär, 12, josta on varttunut kaunis nuori neiti.

– Annikki teki elokuvassa roolin ja näytteli yhtä suurperheen lapsista, ylpeä isä kertoi.

Tulkitsen tangoja!

Maria Ylipää

Maria Ylipää tulkitsee parhaillaan Piazzollan intohimoisia tangoklassikoita Espoon Sellosalissa.

– Tämä syksy menee muutenkin pitkälti musiikin parissa. Kierrän nimittäin myös Maria Ylipää & Ystävät -bändini kanssa, ja teen lisäksi orkesterisolistikeikkoja.

Perheloma tilauksessa!

Saara Kotkaniemi

Saara Kotkaniemi on kiitollinen työtilanteestaan, sillä almanakasta ei juuri tyhjää tilaa löydy.

– Kuvaan lyhytelokuvaa, sain juuri osaltani päätökseen Onnelan kolmannen kauden kuvaukset ja lisäksi teen paikkausroolin teatteriin. Perheloma olisi hartaissa toiveissa, mutta onneksi sunnuntaisin on kiva kuunnella vanhoja vinyylejä kotona.

Aloitin joulusiivouksen!

Wanda Dubiel

Wanda Dubiel tunnustautuu täydelliseksi jouluihmiseksi.

– En malta odottaa marraskuuta, jotta jouluvalot alkaisivat jo tuikkia! Ensimmäiset joululahjatkin on jo ostettu, ja joulusiivous aloitettu. En voisi kuvitellakaan viettävänäni joulua missään etelässä, se on Suomi-juhla.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!