Hyppää pääsisältöön
Pia Lamberg lyttää tosi-tv-ohjelmat.

Ex-missi Pia Lamberg lyttää tosi-tv-ohjelmat: ”Palkkiot eivät vastaa kuvauksiin tuhrautuvaa aikaa!”

Yhdysvalloissa asuva ex-missi Pia Lamberg, 28, on kouluttautunut personal traineriksi ja kertoo saaneensa jo hyvin asiakkaita.

– Minulla on sopivan pieni joukko ihmisiä, joita valmennan. Se ei ole pelkkää treeniä, vaan kokonaisvaltaista hyvinvoinnin edistämistä. Ruokavaliota, stressitasoa, unenlaatua, kehonhuoltoa… Pia luettelee.

Lue myös: Tyrmäävät kuvat! Pia Lamberg pakeni Los Angelesin arkea Itä-Suomen luontoon – mies jäi USA:han

– Olen saanut hyvän rytmin elämääni. Valmennuksiin menee oma aikansa, mutta minulle jää myös aikaa tehdä mallikeikkoja ja -kuvauksia sekä nauttia vapaa-ajasta.

Pia haaveilee hyvinvointiretriitin järjestämisestä Suomessa, sillä kyselyjä on tullut. Nettivalmennuksiin hän ei ryhdy, vaan haluaa keskittyä yksilöihin.

Lue myös: Mallikaunotar Pia Lamberg pohtii yhteistä tulevaisuutta Keith-rakkaansa kanssa – ”Sormus ei killu sormessa!”

– Suomalaisiin tosi-tv-ohjelmiin minua on myös pyydetty paljon. Olen kieltäytynyt järjestäen niistä kaikista. Niistä saatavat palkkiot eivät vastaa kuvauksiin tuhrautuvaa aikaa, ja harkitsen aina tarkkaan, mihin kannattaa lähteä mukaan.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Kalle Kangas
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!