fbq
Uutiset
09.05.2018 11:45
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
Krista Haapalainen
Ex-missi Krista Haapalainen avautuu blogissaan julkkiksista ja unelmaelämästään New Yorkissa: Kotimme ikkuna katsoo suoraan Madonnan kattoterassille!
Uutiset
09.05.2018 11:45
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Ex-missi Krista Lanning (o.s. Haapalainen) avautuu maanantai-iltana (7.5.) pidetyn Met-gaalan innoittamana glamourin hohtoisesta elämästään New Yorkissa American Dream -blogissaan.

LUE MYÖS: KATOLINEN TEEMA SÄVYTTI JULKKISKAUNOTARTEN MET-GAALAPUKEUTUMISTA: KÄÄK, MITÄ MORSIAMIA - KATY PERRY ENKELI, RIHANNA KUIN PAAVI! KATSO UPEA KUVAGALLERIA!

Krista avioitui jenkkirakkaansa Kevin Lanningin kanssa viime kesänä, ja pariskunta asuu hulppealla paikalla New Yorkin ytimessä.

LUE LISÄÄ: AVIOITUNUT MISSIKAUNOTAR KRISTA HAAPALAINEN POHTII JO LASTEN HANKKIMISTA: ”ÄITINÄ OLEMINEN YHDYSVALLOISSA PELOTTAA!”

Istun sohvalla, kolmen korttelin päässä MET museosta (jossa vuosittainen Voguen järjestämä gaala on juuri meneillään) ja tuntuu, että oon tosi lähellä tän illan kuuminta menomestaa. Koko maailma katsoo netistä näiden ihmisten iltapukuja. 

WOW, MILEY CYRUSIN SUPERAVONAINEN KAULA-AUKKO JA SELKÄ KÄÄNSIVÄT KATSEITA MET-GAALASSA - KERRANKIN TYYLIKÄS KOKONAISUUS!

MITÄ IHMETTÄ, TÄHDET KOPIOIVAT MET-GAALASSA VAPAUDENPATSASTA?! AMBER HEARD JA ANNE HATHAWAY OVAT KUIN KAKSI MARJAA - KATSO KUVAT PERSOONALLISISTA ASUISTA!

JÖSSES, MIKÄ POVI! SALMA HAYEK EDUSTI MET-GAALASSA TROOPPISTA METSÄÄ KUVAAVASSA, VARTALOA NUOLEVASSA PALJETTILUOMUKSESSA - KUVAT!

Ero julkkiskulttuurien välillä on valtava

Krista pohtii blogipostauksessaan suomalaisten ja amerikkalaisten julkkisten eroja.

Olen nyt muutaman vuoden ajan elänyt jenkkikulttuurissa ja seurannut erinäisiä julkkiksia. Ero suomen ja jenkkien julkkiskulttuurin välillä on valtava. Rahaa tehdään paljon enemmän, koska markkinat on suuremmat. Kansalaisia on yli 325 miljoonaa, joten luonnollisesti fanejakin riittää. On myös tilaa erilaisuudelle joten mahdollisuuksia on paljon. 

Madonna asuu pariskunnan taloa vastapäätä. Krista onkin julkaissut ikkunanäkymästään myös kuvan blogissaan.

Madonnalla on ihan mieletön talo. Hän osti sen $ 47 miljoonalla ja talon katolta löytyy muunmuassa oma Bikram Yoga studio. Meidän ikkuna on samalla tasolla kun heidän kattoterassi ja nyt näyttää siltä, että auringonottotuolit on otettu esiin talven jäljiltä. Ja punainen aurinkovarjo. 

Fanit ja paparazzit vaanivat

Luonnollisesti Krista on nähnyt New Yorkissa myös julkisuuden huonot puolet: tähdet eivät voi liikkua missään ilman turvamiehiä ja seuraavia paparazzeja.

Madonna ei voi lähteä Duane & Readiin keskellä yötä pieruverkkareissa, tukka nutturalla hakemaan jätskiä. Tai kasuaalisti lähipunttikselle ja jäädä venyttelemään etupihalle. On oltava isot talot, koska sen sisällä on vapaus. 

Toisaalta Krista on hengaillut näyttelijä Matt Dillonin kanssa samoissa Super Bowl -juhlissa tuttavapariskunnan kotona aivan kuin hän olisi ollut kuka tahansa.

Lue Kristan koko blogipostaus julkkiksista täältä.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »