Uutiset

Ex-liivijengiläinen Mika ”Immu ” Ilmen yllättyi al-Holin leirillä viruvan nuoruudenystävänsä ratkaisuista – lataa jyrkän mielipiteen ISIS-äitien kotiuttamisesta: ”Hän on kaiken ansainnut!”

26.02.2020 08:03

Syyrian al-Holin vankileirillä viruvat suomalaiset ISIS-äidit lapsineen ovat olleet jo kuukausia päivänpolttava puheenaihe. Seiska sai lisätietoa Fatima-nimellä julkisuudessa kutsutun ISIS-äidin taustoista. Ex-vapaaottelija-liivimies Mika ”Immu” Ilmen kertoo viettäneensä nuoruutensa samoissa piireissä Fatiman kanssa Vantaalla.

Rastat ja kultahampaat

Nuoruudenystävät tapasivat viimeisen kerran 90-luvun puolivälissä.

– Fatimalla oli rastat ja kultahampaita suussa. Yllään hänellä oli afrikkalainen asu. Hän oli saanut lapsen gambialaisen miehen kanssa.

Entinen Cannonball-liivimies ja vapaaottelija muistelee Fatimaa.  – Hän oli perso miehille. Syyriassa niitä on varmaan nyt ollut riittämiin, Immu virnistää.
Entinen Cannonball-liivimies ja vapaaottelija muistelee Fatimaa.  – Hän oli perso miehille. Syyriassa niitä on varmaan nyt ollut riittämiin, Immu virnistää.

 

Immu yllättyi, kun kuuli hiljattain Fatiman olevan nyt yksi kohutuista ISIS-äideistä.

– Väkisinkin tulee miettineeksi, että mikä on mennyt noin pahasti pieleen.

Immulla on myös vahva mielipide siitä, pitäisikö Fatima nyt lennttää veronmaksajien rahoilla takaisin Suomeen.

– No ei tosiaan pidä! Hän on nyt kaiken tuon ansainnut. ISIS:n ideologia on täysin sairas. Ensin tapetaan ihmisiä, mutta sitten kun tulee turpaan, alkaa kauhea parkuminen.

Immu on entinen vapaaottelija ja Cannonball-jengin jäsen. Immun nimeä kantava elämäkertateos nousi yhdeksi luetuimmista kirjoista viime vuonna.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!