Hyppää pääsisältöön
Marko Lönnqvist oli pitkään koomassa.

Ex-gangsteri Marko Lönnqvist lyyhistyi kotonaan: kuukausi koomassa – kaksi sydänkohtausta ja aivoinfarktia! Dramaattinen kuva!

Ex-gangsteri Marko Lönnqvist, 41, sai lokakuun lopulla täysin yllättäen sairauskohtauksen kotonaan. Paikalle hälytettiin kaksi paloautoa, ambulanssi ja jopa pelastushelikopteri. Samaan aikaan Seiska kertoi verkkosivuillaan, että Marko on kiidätetty kriittisessä tilassa sairaalaan.

Lue lisää: Ex-gangsteri ja kirjailija Marko Lönnqvist kriittisessä tilassa! Kiidätettiin kotoaan sairaalaan

Lue lisää: Hätätilanne Marko Lönnqvistin kotona – ex-gangsteri kiidätettiin sairaalaan

Lue lisää: Juuri nyt - hurja tilanne: ex-gangsteri Marko Lönnqvistin kotipihassa paloautoja ja ambulanssi - pellolle laskeutui mediheli

Sitten koomaan vaivutetusta miehestä ei kuulunutkaan enää mitään. Kului kuukauden päivät, ennen kuin hän avasi jälleen silmänsä.

Marko Lönnqvist Seiskan kannessa.

Nyt Marko on valmis kertomaan rehellisesti, mikä aiheutti kaksi sydänkohtausta ja aivoinfarktia.

– Syy oli valtimotauti eli sukurasitteena kulkeva alttius verisuonien tukkeutumiselle, jota edesauttoi hormonien käyttö, Marko myöntää.

Marko oli sairaalassa lähes kaksi kuukautta. Hänellä on muistissaan totaalinen aukko kuukauden ajalta sekä ennen että jälkeen sairauskohtauksen.

Lue lisää Markon dramaattisesta sairauskohtauksesta, toipumisesta ja nykykuulumisista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!


Teksti:
Sami Sinokki
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!