fbq
Uutiset
15.01.2017 20:05
Teksti: Heli Karonen|Kuvat: Seiskan toimitus
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström
Eva Wahlströmin Supertähdet-yllätys: puoliso lähti mukaan - kuva!
Uutiset
15.01.2017 20:05
Teksti: Heli Karonen|Kuvat: Seiskan toimitus

Kiekkolegenda Teemu Selänteen isännöimän Supertähdet-ohjelman kuvaukset starttasivat viime viikolla Las Vegasissa. Ohjelman urheilijasankarit lähtivät kohti määränpäätä viime viikon torstaina (5.1.). Seiskan paparazzi bongasi tähtikaartin Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Nyrkkeilijä Eva Wahlströmin nyrkkeilijämies Niklas Räsänen lähti yllättäen myös mukaan matkalle.

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström lentokentällä
Niklas Räsänen, Eva Wahlström ja muut Supertähdet lensivät Finnairin bisnesluokassa.

Evan edellisestä suhteesta syntynyt Leon-poika jäi Suomeen. Eva on aiemmin kertonut, että hänen on todella vaikeaa olla erossa lapsestaan:

- Herään joka ikinen aamu ajatukseen "Leon." En aina heti muista, että nythän oli isän vuoro eikä poika ole kotona. Kun kävelen pojan huoneen ohi, sänky on tyhjänä ja leikit ovat jääneet kesken. Sydän painaa taas sata kiloa ja ahdistaa. Niklas vuorostaan saattaa opettaa minun pojalleni asioita samalla, kun omansa on äitinsä luona eikä isä paikalla. Ja Niku kokee suurta syyllisyyttä, Eva kertoi taannoin.

Myös Niklaksella on lapsi edellisestä suhteestaan.

Ruudussa jo huhtikuussa

Teemu Selänteen isännöimä Supertähdet nähdään Nelosella huhtikuussa.

Uuden kauden tähdet ovat lumilautailija Peetu Piiroinen, golffari Minea Blomqvist, futissankari Sami Hyypiä, mäkikotka Matti Nykänen, nyrkkeilija Eva Wahlström ja pesäpalloilija Toni Kohonen.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »