Hyppää pääsisältöön
Alina Voronkova elää etäsuhteessa.

Etäsuhteessa elävä Miss Suomi Alina Voronkova kaipaa jääkiekkoilijapoikaystäväänsä Joonas Hurria – ”Ostamme yhteisen kodin ensi keväänä!”

Miss Suomi Alina Voronkova, 24, asui ennen Lahdessa, missä hänen poikaystävällään, Aasian liigassa kiekkoa pelaavalla Joonas Hurrilla on omistusasunto. Mutta muutama päivä ennen missikiertueen alkua Alina muutti 17-neliöiseen yksiöön Helsingin Töölöön.

Lue lisää: Yllätyspaljastus: Miss Suomi Alina Voronkova asuu 17 neliön minikodissa!

– Olen viettänyt enemmän aikaa missiautossani kuin kotona. Tämä on minulle väliaikainen koti, sillä aiomme ostaa Joonaksen kanssa oman asunnon ensi keväänä Helsingistä. Joonaksen on tarkoitus palata tuolloin takaisin Suomeen, Alina kertoo.

Alina on seurustellut kolme vuotta kiekkoilija Joonas Hurrin kanssa.
Alina on seurustellut kolme vuotta kiekkoilija Joonas Hurrin kanssa.

 

Lue myös: Miss Suomi Alina Voronkova sai ministeriltä onnittelukortin – ”Ajattelin aluksi, että se on kutsu Linnan juhliin!”

Ikävä poikaystävää

Alina matkustaa marraskuun alussa Japaniin kiekkoilijarakkaansa luokse.

– Emme ole nähneet kahteen kuukauteen. Totta kai ikävä on ollut kova. Olemme yhteydessä päivittäin.

Lue myös: Brittimedia kiinnostui Miss Suomesta - Alina Voronkova kommentoi ensimmäistä kertaa kansainvälistä huomiota: "Sain tietää asiasta kiekkoilijarakkaani kautta!"

Haaveiletko kihlautumisesta tai häistä Joonaksen kanssa?

– Miksi ei? En kuitenkaan odota kosintaa. Odotan huomattavasti enemmän hänen näkemistään ja sitä, että voimme pitää toisiamme kädestä kiinni ja halata. Emme ole kuitenkaan mikään siirappipari. Kuhertelu kuuluu neljän seinän sisään.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Timo Korhonen ja Alinan kotialbumi

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!